2015 m. sausio 20 d., antradienis

Lush Holly GoLightly vonios putos


Lush dušo želę aš jau išbandžiau, ir man labai patiko. Šį kartą testuojame Lush Holly GoLightly vonios putas. Parduotuvėje Lush labai didelis putų ir vonios bombų pasirinkimas, aš išsirinkau sidabrinės spalvos su blizgučiais iš Kalėdinės kolekcijos, man labai patiko kvapas, taip pat jai buvo taikoma nuolaida. Puiki proga išbandyti. Šiandien kviečiu Jus į mano vonią apžiūrėti Lush vonios putas...




Gamintojo aprašymas:






Kalėdinė kolekcija:



Nuostabus cinamono ir pačiulių kvapo vonios burbulas, pripildys jūsų vonią nepakartojamu kvapu ir padės atsipalaiduoti. 

Kaip atrodo:




Sudėtis:
Sodium Bicarbonate, Cream of Tartar, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Betaine, Cornflour, Clove Leaf Oil, Patchouli Oil, Lime Oil, Benzoin Resinoid, Cinnamon Leaf Oil, Sweet Orange Oil, Cinnamal, Eugenol, Limonene, Linalool, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Perfume, Colour 59040, Colour 42090, Colour 45350, Colour 45410, Colour 14700, Ice blue lustre; Silver glimmer lustre.


Kur pirkti: PC Panorama, Vilniuje . Parduotuvė "Lush"

Kaina: apie 23 lt.

Rezultatas:





Mano nuomonė:

Aš jau žinau, tam kad vonioje būtų daug putų, pilnai užtenka Lush putų ketvirtosios dalies, jeigu panaudoti visą vonios putų gabaliuką, manau jūsų vonios putomis galės mėgautis net kaimynai gyvenantys apačioje. ;-)

Lush Holly GoLightly sidabrinės spalvos su daug blizgučių, viduje ryškiai žalios spalvos. Kvapas neroli (pačiulių), cinamono beveik nesijaučia. Kvapas nėra ypatingai stiprus. Putos gaunasi standžios, vanduo tampa ryškiai žalios spalvos. Puikiai tinka Kalėdoms, o ir po Kalėdų galima pamaloninti save. Po naudojimo kūnas pamaitintas, kūno kremas po procedūros nėra būtinas net kano sausai kūno odai. Rekomenduoju išbandyti.



SHARE:

4 komentarai

  1. produkto efektyvumu įsitikinau ir pati, tačiau apsilankiusi parduotuvėje niekaip negaliu suprasti, kodėl šių vonios putų joje yra likę tiek daug, ir kodėl jos netraukia lietuvaičių.
    beje, šis įrašas labai panašus ir į mano bloge kas antrą savaitę pasirodančias Lush vonios bombų bei putų apžvalgas, šaunu kad esu ne viena, ant jų mėtyti pinigus mėgstanti blogerė :)

    http://mintbubbletea.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš pirmą kartą Lush vonios putas gavau dovanu, po to jau pirkau pati, nes labai patiko. Smagu, kad rašote apie Lush, labai geros kokybės ir draugiškos sudėties kosmetika.

      Panaikinti
  2. O kvapas labiau pačiulio, ar labiau nerolio? Aš abu juos labai mėgstu, tačiau jie tokie skirtingi. Bandau įsivaizduoti, kaip kvepia :)


    http://veidrodeli.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinok, kvapas Kalėdinis (labiau pačiulio).... jeigu parduotuvėje dar liko, susipažink su kvapu, nes aš vakar gavau žinutę, kad atkeliavo Valėntino dienos Lush produktų kolekcija, tad Kalėdinės gali jau ir nebūti.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig