2015 m. sausio 31 d., šeštadienis

MUA Luxe Velvet lūpų lakas Dare





Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, šiandien noriu papasakoti apie MUA matinį lūpų blizgesį. Prisiminate, per išpardavimą pripirkau jų net 3 skirtingų atspalvių.... Šiandien apie naujausią atspalvį, kuris pasirodė kolekcijoje pašnekėsime plačiau.....



Gamintojo aprašymas:



MUA Luxe Velvet lūpų lakas Reckless tai ilgai išliekantis, stipriai pigmentuotas lūpų lakas, kuris suteikia lūpoms prabangų matinį efektą. Lengvai pasiskirsto, greitai išdžiūna ir išsilaiko visą vakarą. Puikus pasirinkimas vakarėliams ar pobūviams. 

Spalvų pasirinkimas:


Sudėtis:


Įpakavimas (aš įkeliu 3 blizgesių nuotrauką)












Kur pirkti: http://www.muastore.co.uk

Kaina: 3 svarai

Spalva:






Rezultatas:





Su makiažu:





Mano nuomonė:

Man patinka visų atspalvių MUA matiniai lūpų blizgesiai, pas mane jų yra net 4, bet tamsiai raudona paprašė mama, jai irgi labai patiko, teko sau užsakyti naują. Dare spalva labai graži ir stilinga, rožiniai violetinė, laikosi gerai, apie 4 valandas, spalva visiškai matinė. MUA blizgesiai labai geros kokybės, rekomenduoju išsirinkti ir užsakyti. Oficialus saitas siunčia užsakymus į Lietuvą, dabar ten labai didelis išpardavimas.


O koks atspalvis patinka Jums?





SHARE:

4 komentarai

  1. spalva tiesiog neapsakomai graži

    http://mintbubbletea.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, man irgi labai patiko... bet ten visos spalvos labai gražios... ;-)

      Panaikinti
  2. Kažkada esu bandžiusi kelis MUA lūpų blizgius, tačiau nesužavėjo kokybe, galbūt šis produktas kitoks ir MUA patobulėjo per tuos kelerius metus :) Bent jau pagal nuotraukas ir aprašymą atrodo tikrai gerai.


    Eglė-Makeup Demon
    makeupdemon.blogpospot.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš tikiu, kad būna gerų ir blogų produktų... Pvz. MUA kreminė pudra nelabai... o vat šešėliai ir matiniai blizgesiai labai man patinka.... Reikia dar išbandyti skaistalus... bet tas blogginimas,... reikia pradžioje nufotografuoti, o tik po to bandyti.. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig