2015 m. sausio 31 d., šeštadienis

Pabaigiau....





Dar vienas mėnuo į pabaigą.... Iki pavasario liko tik 28 dienos... Manu jau reikia pradėti ruoštis, nes ir Valentino diena ne už kalnų.... Šiandien savo įrašą apie pasibaigusius produktus noriu pradėti nuo vienkartinių Korėjietiškių kaukių....



Nors gamintojai visi skirtingi, Korėjietiškos kaukės nelabai skiriasi viena nuo kitos, dažniausiai jos gerai drėkina, kartais stangrina ir suteikia stangrumo. Man labiausiai patiko TonyMoly I'am real  Red Wine - puikiai atgaivina veidą ir mažina poras,
Aš būtinai šią savaitę papasakosiu apie Malie Korėjietiškas kaukes, kur pirkti ir koks jų poveikis...


Kaip visada dažiau plaukus su Estel milteliais ir Bielita Lux Color plaukų balzamu.
Plačiau čia ir čia



Dove Pure Care Dry Oil plaukų priežiūros priemonės patiko ir tiko mano plaukams, išnaudojau šampūną ir balzamą iki paskutinio lašo. Rekomenduoju sausiems- pažeistiems plaukams, ir toms, kas mėgsta tiesius, blizgančius plaukus. Plačiau čia

Korėjietiškos dantų pastos mano favoritės. Iš Maskvos (kas galėtų pagalvoti, kad ten pigiau nei siųsti iš Korėjos) atsivežiau savo mėgstamą su žaliosios arbatos ekstraktu. Plačiau čia:


Bielita Viteks šampūnas su šilko ekstraktu- nepatiko, suvelia plaukus, jie tampa šiurkštūs, sunkiai šukuojami. Nerekomenduoju, bet šampūnas puikiai tiko mano teptukų plovimui. Jis jas puikiai išplauna, ir jie nepraranda formos...  Šioks toks  pliusas... ;-)

Biosilk plaukų šampūnas ir balzamas - anksčiau labai patikdavo, bet po kurio naudojimo plaukai tapo labai sausi, galiukai išsausėjo ir pradėjo lūžinėti....

Bielita Viteks plaukų serumas ( Hair care su proteinais ir šilko ekstraktu) - tinka ir patinka mano plaukams, plaukai nesipučia ir atrodo sveikesni. Minusas- didelė kaina ir mažas serumo kiekis. Plačiau čia:


Planeta Organica produktai pastoviai gyvena mano vonioje. Jie labai geros kokybės, puikiai susitvarko su savo paskirtimi, kainuoja tikrai nebrangiai. 

Mano mėgstamiausiai Planeta Organica Ayurveda Hair Mask India - tirštos konsistencijos, su auksinės spalvos blizgučiais, sudėtis tikrai verta dėmesio, nes natūrali... Plačiau čia

Planeta Organica kūno šveitikliai Greece ir Siberia... Man labiausiai patiko Siberia kūno šveitiklis, nes konsistencija ir kvapas aviečių uogienės. Rekomenduoju išbandyti... Plačiau čia ir čia.





Lush Holly GoLightly vonios putos - man labai patinka viskas kas blizga... ;-) Putos buvo sidabrinės spalvos su blizgučiais. atrodo tikrai įspūdingai. Kvapas - tikrų Kalėdų. Gaila kad tai sezoninė kolekcija. Plačiau čia:

Lush Snow Fairy dušo želė - rožinės spalvos su mėlynos spalvos blizgučiais ir kvapas dar Bubble Gum... Kas gali būti geriau? Aš nusipirkau patį dydžiausią įpakavimą. Mažiukas jau pasibaigė. Plačiau čia:



Žaliasis Tianšų gydomasis molis su žalios arbatos ekstraktu - kartais  nuo karto maišau molio kaukes su jojoba ir žaliosios kavos aliejais. Gerai valo veido poras, mažina riebalų išsiskyrimą, tačiau dėl naudojamų aliejų nesausina odos. Plačiau čia:

Cistaja linija kūno gelis nuo celiulito (šildantis efektas) - pasibaigė jau antras gelio buteliukas, pirksiu vėl ir vėl. Puikiai tinka žiemos sezonu, nes švelniai šildo problemines vietas. Plačiau čia:

Floresan Fitnes Body priemonė nuo celiulito. Aš jau pasakojau savo bloge apie kelias priemones iš šitos linijos, šitos poveikis panašus. Lengvas kremas-gelis, greitai susigeria, turi vos jaučiamą šaldomąjį poveikį. 


Marmozel Serumas brandžiai odai. Amžius 30+ - serumas labiau patiko mano mamai, todėl iškeliavo į jos kosmetinę. Jai Marmozel puikiai tiko, serumas puikiai stangrina ir patempia veido odą. Mama paprašė nupirkti jai dar vieną buteliuką. Plačiau čia:

Shu Uemura veido tonizuojantys losjonai (drėkinantis -mėlynas ir anti-age - raudonas). Patiko mano vaikinui, jis  naudojo jos po skutymosi, nes losjonai gerai drėkina veido odą, neriebina ir sudėtyje nėra alkoholio.

Murad essential -C veido prausiklis- labai patiko, kvapas apelsinų, konsistencija - bemuilinis želė su labai smuliomis oranžinės spalvos granulėmis. Puikiai valo veido odą. Gavau šitą mėginuką (50 ml) www.lookfantastic.com grožio dėžutėje, norėjau nusipirti pilną įpakavimą,  nes efektas tikrai labai patiko, pažiūrėjau į kainą - 44 svarai.... Manau tai per brangiai veido prausikliui...

Agafjos serumas veidui - puikiai drėkina, bet neriebi veido odos.


Faerie Organic pudros mėginukas- vieną iš geriausių bandytų mineralinių pudrų. Jau nusipirkau pilnus įpakavimus. Plačiau čia:

Shu Uemura Face Powder Sheer colored - labai patiko, nuostabi pudra ir labai gera kokybė. Labai gaila kad pasibaigė, nors naudojau tikrai ilgai. Plaiau čia:

Dior Kompaktinė pudra „Diorskin Forever Compact Flawless Perfection Fusion Wear Makeup SPF 25 – PA ++” - jeigu reikia idealaus maskavimo, patariu rinktis šią pudrą, tačiau noriu perspėti, pudra gali kimšti poras. Plačiau čia:

 YVES SAINT LAURENT MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS SHOCKING- Broze black - aš labai mėgstu spalvus tušus, YSL tušai nuostabių atspalvių - tamsiai violetinis, mėlynas, bronzinis... Labai gaila, bet pasibaigė. Plačiau čia

Mac Studio Fix Fluid - aš labai svajojau išbandyti Mac kremines pudras, pagaliau išsirinkau ko noriu, o norėjau idealaus maskavimo efekto... Na o kaip kitaip... Mac kosmetika skirta profesionalams, ir jos negalima naudoti kiekvieną dieną, todėl perkant kreminę pudrą ypatingai progai norėjau maskavimo... Pudra nepatiko, nes konsisitencija per sausa, paryškina poras ir net nematomas raukšles. Gerai, kad buvo tik mėginukas... 


Ir keli kvepalai - Dior Addict - mano mėgstamiausi iš Dior ir labai lengvi ir vasariški - Versace Versus Time for Pleasure....

Tokie buvo mano pasibaigę produktai ir atsiliepimai apie juos...

Gero šeštadienio... 










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig