2015 m. sausio 5 d., pirmadienis

„RASA“ ANTI-ACNE VEIDO KREMAS-GELIS, 50 ML



Aš savo bloge jau pasakojau apie nuostabų Rasa veido šveitiklį probleminiai odai iš ANTI-ACNE serijos. Šiandien skubu Jums pristatyti veido kremą- gelį, kuris man irgi labai patiko.... geras poveikis ir aviečių kvapas, kas gali būti geriau?.... šiandien apie viską papasakosiu plačiau...





Gamintojo aprašymas:

Erzina vis naujai dygstantys spuogai? Vargina greitai besiriebaluojanti veido oda ir išsiplėtusios poros? Šis veido kremas-gelis padeda susigrąžinti lygią veido odą. Salicilo rūgštis veikia priešuždegimiškai ir skatina negyvų ląstelių pasišalinimą. Aviečių ekstraktas, sutraukdamas poras bei reguliuodamas sebumo išsiskyrimą, neleidžia atsirasti naujiems spuogams. Antibakterinių savybių turintis greipfrutų ekstraktas intensyviai drėkina veido odą, todėl ji tampa skaisti ir švelni. Aktyvus komponentas „Dry Flo TS" suteikia matinį veido odos atspalvį. Geriausiam rezultatui pasiekti rekomenduojame naudoti visą „RASA ANTI–ACNE" produktų seriją. Nenaudoti vaikams iki 3 metų.

Sudėtis:



Talpa: 50 ml.

Kaina: apie 15-17 lt.

Daugiau informacijoshttp://www.biok.lt/?id=2190

Įpakavimas:









Konsistencija:





Mano nuomonė:

Rasos Anti-Acne serijos įpakavimas labai paprastas, kremas su pompa, tačiau jis patogus, naudoti labai lengva. Man užtenka 2-jų pompos paspaudimų ant viso veido. Kremas gelinės konsistencijos, neriebus, turi labai lengvą aviečių kvapą. Puikiai išlaiko matiškumą, suteikia veidui gaivumo (kremas turi vos jaučiamą šaldomąjį poveikį) ir nekemša porų. Naudojant kartu su visos Anti-Acne produktai, rezultatas tikrai bus geresnis, veidas bus švaresnis, spuogų atsiradimas sumažės. Kremas puikiai tinka riebiai, probleminiai odai, gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas.

Rekomenduoju išbandyti nuostabią Rasa Anti-Acne seriją...





SHARE:

7 komentarai

  1. Kaip tik nusipirkau prieš savaitę šį kremą :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš irgi praeitą savaitę apie jį rašiau
    http://venividi.lt/straipsniai/apzvalga-rasa-anti-acne-veido-kremas-gelis/
    Tikrai geras, ypač kai sugalvojau tik rytais teptis, nes ir ryte, ir vakare man jau per sausa, pradėjau džiūt :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėl to pritariu, aš užmiršau parašyti, kad naudoju kremą tik rytais, vakare naudoju aliejus veidui.... Ribios odos negavima visai išdžiovinti, todėl tokius kremus patartina naudoti vieną kartą per dieną žiemos metu, ir pagal poreikį vasaros metu...Tačiau galiu pasakytiu, kaip Lietuviškam produktui labai gerai. rekomenduoju išbandyti veido šveitiklį iš šitos serijos. Labai geras produktas. Man labai patiko.

      Panaikinti
  3. ir pačiai ne per seniausiai teko mėginti šį produktą ir nors tai ir yra geriausias Lietuvos rinkoje esantis pigus veido kremas, idealiausiai tinkantis naudoti pereinamuoju metų laiku, mano nuomonė apie jį tikrai skiriasi :) na pirmiausiai aromatas man pasirovė tikrai intencyvus, taigi jokiu būdu šios priemonės nerekomenduočiau aviečių kvapo nemėgstančioms merginoms. visų antra, priemonės konsistencija, iš pažiūros atrodanti lengva, tepant į odą tampa vis riebesnė (dėl natūralios priemonės suteikiamo matinio efekto) o taip pat esu visiškai įsitikinusi, jog jame nebuvo jokio šaldomojo efekto :)

    http://mintbubbletea.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mes visi skirtingi, todėl ir atsiliepimai apie produktus skirtingi, ir poveikis skirtingas... ;-) Man Rasa kremas irgi labai patiko, per didelio maitinimo nepastebįjau, nes žiemos metu oda iųsausėja, todėl kremas tiko net labai... ;-)

      PS. Labai fainas jūsų blogas... patiko..

      Panaikinti
    2. labai ačiū :) visuomet malonu girdėti komplimentus :) ir pati esu dažna jūsų blogo lankytoja.
      na taip, visi esame skirtingi, tačiau kad vienas produktas skirtingiems žmonėms veiktų taip radikaliai, tikrai neįprasta.

      http://mintbubbletea.blogspot.com/

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig