2015 m. vasario 10 d., antradienis

10 Diena. Dėl ko aš nerimauju?



Šiandien vakare prisėdau pagaliau prie savo blogo, visą dieną galvoją, na dėl ko galima nerimauti, ką jums tokio parašyti? Juk visi mes suprantame, kad nerimaujame dėl ateities, dėl savo svajonių ir planų. Aš pasistengsiu pasidalinti savo mintimis:


Nors mano blogas jau gana populiarus (bent jau aš taip galvoju), aš vistiek nerimauju kad ateis tokia diena, kad manęs neskaitys. Juokingai skamba? Gali būti, tačiau man blogas yra mano darbas, aš stengiuosi daryti tai gerai, kokybiškai ir įdomiai. Per visą blogo gyvavimo laiką aš užaugau, turiu nemažai patirties, žinau kaip reikia fotografuoti ir kaip rašyti tekstus, kaip į įrašus įdėti dalelę savęs, juk tai labai svarbu. Kai žiūriu į savo pirmus įrašus, suprantu, kad padariau labai didelį žingsnį į priekį, manau dar didesni žingsniai laukia ateitį, planu turiu daug, net vis kažkuo bijau.

Vis noriu pradėti filmuoti vlogą, bet kažkas mane stabdo. Dėl ko nerimauju? sunku viską pradėti iš naujo. Jeigu skaito mano blogą, dar nereiškia kad žiūrės filmukus. Nerimauju dėl savo rusiško akcento, juk rašyti ir šnekėti tai ne tas pats, ir nesvarbu, kad mano visi draugai su kuriais šneku lietuviškai sako kad aš išprotėjau, tačiau man vis vien baisu.

Nerimauju dėl blogų komentarų, tačiau šiandien supratau kad turiu labai didelį skaitytojų palaikymą, ačiū Jums labai, ačiū kad skaitote, ačiū kad esate kartu, ačiū kad rašote komentarus. Man labai labai malonu. Reiškia mano mintys ateina iki jūsų...

Aš myliu ir vertinu Jus labai, todėl manau nerimauti nėra dėl ko.


SHARE:

6 komentarai

  1. Aliona, Tu tikrai neturi ko bijoti. Tavo blogas jei ne geriausias, tai vienas iš geriausiu ir skaitomiausių grožio blogų Lietuvoje. Tu sugebi pritraukti skaitytoją įdomiais, informatyviais ir linksmais straipsniais, nuostabiomis fotografijomis ir savo charizma. :)
    Linkiu Tau pamiršti savo baimes ir plaukti į naujus vandenis. Juk kas nerizikuoja, negeria šampano! O Tau jis garantuotas. Tad kuo didžiausios sėkmės, o mes ir toliau seksim Tavo blogą, tikėdamiesi greit pamatyti ir vlogus :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai už gerus žodžius ir palaikymą. Man labai malonu kad esate kartu ir skaitote. ;-)

      Panaikinti
  2. "Только тогда, когда ваши мечты будут сильнее ваших страхов, они начнут сбываться!"

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tikrai skaitysim :) Ir tikrai žiūrėsim video. Būtų labai smagu tavo video pamatyti, tad liaukis nerimauti ir pirmyn! ;)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig