2015 m. vasario 12 d., ketvirtadienis

12 Diena. 5 keliai laimėti mano širdį


Dar viena smagi vasario mėnesio iššūkio tema. Nors mano širdis jau užimta, ir ją laimėti nėra jokių galimybių, tačiau kas man svarbu santykiuose aš pasistengsiu parašyti.


Aš puikiai suprantu, kad mano charakteris nėra pasakiškas. Aš labai užsispyrusi, turiu ir moku vadovautis tik savo patirtimi ir nuomone, kas puikiai suprantu, nėra gerai. Man svarbiausiais dalykas yra nepriklausomybė, tikriausiai dėl to, aš tik dabar pradėjau galvoti apie vestuves.

Na o dabar bandysiu viską įvardinti punktais:

1. Aš prisimenu, kai dar dirbau restoranų versle, ateidavau namo pavargus nuo bendravimo su žmonėmis, o vaikinas bandė paklausti kaip man sekasi. Kas dirba su žmonėmis, tas puikiai supras, liežuvis neapsiverčia šnekėti, tiesiog nėra nei jėgų, nei noro. Tu myli ir vertini žmogų, kuris yra šalia, tačiau tau reikia TYLOS... apie ką aš bandau pasakyti, svarbiausiai yra SUPRATINGUMAS, o ne gėlės ir dovanos. Žmogus, kuris yra šalia turi suprasti, kad darbas yra darbas, kad man tai yra svarbu, kad aš valandų valandas galiu sėdėti prie kompiuterio ir rašyti straipsnius į blogą. Turi suprasti ir žinoti, nors aš ir veikiu kažką, tai dar nereiškia, kad aš nemyliu ir nevertinu.

2.  Mokėti MYLĖTI. Tai nereiškia, kad kas penkias minutes skambinti ir tai sakyti, aš tiesiog tai turiu žinoti. Mes su vaikinu atradome labai gerą susirašymo būda, per facebook messanger, ten yra labai faini paveiksliukai su širdutėmis. Tik vienu paspaudimu, galima parodyti savo dėmesį.
Prie šito punkto aš noriu papasakoti vieną istoriją iš savo gyvenimo:
Prieš gerus šešis metus, kai dar buvo madingos priauginamos blakstienos (tik prasidėjo tokia mada) mes šeimos pasitarime (aš ir vaikinas) spendėme kaip elgtis su šeimos biudžetu. Pinigų nebuvo daug, todėl kiekvienas centas buvo suskaičiuotas, bet mano vaikinas man pasakė: daryk taip, kaip galvoji, jeigu nori blakstienų, užsirašyk priauginimui, mano mergina turi būti graži ir laiminga. Vat tai ir yra tikra meilė.

3. Mokėti ATLEISTI. Kaip aš jau rašiau, esu labai sunkus ir užsispyręs žmogus, todėl būti su manimi reikia daug kantrybės ir ištvermės. Kartais aš moku pasakyti ir įžeisti labai stipriai, todėl mokėjimas atleisti yra būtinas.


4. Priprasti prie mano pirkinių ir suprasti, jeigu man reikia 101 poros batų, tai man jų tikrai labai reikia.

O gėlės ir dovanos? Man tai nėra svarbu, svarbiau yra žmogus kuris tave myli, vertina ir moka rūpintis tavimi, supranta tavo nuotaiką ir norus tiesiog iš veido išraiškos, ir nieko kartais sakyti nereikia.


Man gavosi tik keturi puiktai, daugiau manau nereikia.

Su artėjančia Valentino diena.

Linkiu Jums surasti būtent savo žmogų, mylėkite ir būkite mylimi. Vertinkite žmones, kurie yra šalia jūsų.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig