2015 m. vasario 4 d., trečiadienis

2.2 Diena. Paskutinis kartas kai aš atsidūriau nepatogioje situacijoje. (Apie kvepalų pasirinkimo filosofiją ir Robert Piguet Bandit kvapą)


Aš jau pasakojau apie labai nepatogią situaciją autobuse, kur mano pakeleivei nepatiko mano kvepalų kvapas, bet vakar man vaikinas priminė dar vieną situaciją, kuria negaliu nepasidalinti su Jumis. Mes visi puikiai žinome, kad nišiniai kvapai išskirtiniai, aišku kandžiojasi kaina, tačiau ir pats kvapas gali būti kiek neįprastas. Kvapas priklauso nuo odos tipo, oro sąlygų ir tavo lakios vaizduotes. Mano kvepalų kolekcijoje yra japoniškos kaligrafijos Byredo Mink kvapas, ką tik iškeptų šokoladinių bandelių kvapas Montale Chocolate Greedy, tačiau tai dar visai priimtini kvapai. Šnekant apie kvepalų pasirinkimą, rekomenduojama kvapą testuoti jį ant rankos. Kitaip niekada nesužinosi, kaip jis skamba ant tavo odos. Šiandien noriu papasakoti dar vieną smagią istoriją apie mane, Creme de la Creme parduotuvę ir Robert Piguet Bandit kvapą.



Creme de la Creme parduotuvėje kvepalų pasirinkimas labai didelis, kai užeini, nežinai ką testuoti, o rankos juk tik dvi, todėl aš stengiuosi pasiruošti, skaitau įvarius forumus ir atsiliepimus. Rober Piguet kvapai man buvo naujiena, jie labai populiarus, todėl reikėjo išsirinkti ką bandyti. Mano pasirinkimas - Bandit, pavadinimas skambantis, o vidurinės kvepalų natos- mano mėgstamos rožės.
Ateinu į parduotuvę, papurškiu ant rankos (kur buvo mano protas, nežinau, negaliu pasakyti) ir jaučiu stulbinama kvapą.
Čia tik mano įspūdis: Man Robert Piguet Bandit kvepia oda ir krauju. Toks įspūdis, kad gavau per veidą ir mano burnoje pilna kraujo (odos natos, aldegidai ir geležis). Baisu? Man irgi buvo baisu, neįprasta ir šlykštu. Supratau, jeigu neišplausiu rankų mirsiu čia ir dabar.
PC Panorama už Creme de la Creme parduotuvės yra tualetai, mano įspūdžiai nuo išbandyto kvapo buvo tokie stiprūs, o gal aš bėgau taip greitai. Tačiau plaunu aš rankas tualete jau antrą kartą ir pagaunu aš ant savęs 2 vaikinų žvilgsnį, dar nesuprantu kame reikalas ir plauku rankas toliau. Pagaliau supratau, plaunu rankas vyrų tualete.


Išėjau aukštai pakelta galva ir su šypsena, prie Robert Piguet kvapų nesiartinu., daugiau netestuoju kvepalų ant rankos, tik ant popieriuko, o jeigu jau tinka, tada galima purkšti ir bandyti ant savo odos.

Vat tokia buvo juokinga ir nepatogi situacija.


SHARE:

2 komentarai

  1. Žinokit, juokausia su ašaromis, man yra buvę situacija, kai labai norėjau į tualetą, užėjau į viešąjį, nes nebegalėjau jau, žiūriu, ko čia dabar visi žiūri į mane, apsidairau, vyrai vien, akd mociau iš ten :D Tik bijau ir įsivaizduoti, kas ten per kvapas :D
    Bet tai tie nišiniai tai tokie labai išskirtiniai, visi šiaip kaip ir išskirtiniai, bet šitie jie dar labiau išskirtiniai ar kaip? :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Todėl ir išskirtiniai, kad kvapai neįprasti. Būna lengvų serge Lutens, Byredo, sunkesnių Montale, Amouage, na ir visai neįpriimtinu. Bet kiekvienam savo, jeigu kvepalai yra, reiškia kažkam patinka. Bandit gaminami nuo 1944 metų.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig