2015 m. vasario 26 d., ketvirtadienis

Beauty Talk...



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien ketvirtadienio rubrika "Beauty Talk". Aš kai atidariau užsienio blogus, supratau kad pas juos jau vasara, gausybė vasaros kolekcijų naujienų, naujų produktų ir įdomybių. Mano Wish listas prailgėjo, nes kol matai tik promo nuotraukas norisi viskuo, o kai pamatai realias nuotraukas, pradedi galvoti ar produktas vertas dėmesio. Kviečiu susipažinti su vasaros naujienomis. Taip pat Lietuvos bloggeriai kiekvieną dieną džiugina mus savo straipsniais apie naujus išbandytus produktus, madą ir net apie knygų mugę, kur aš nespėjau nueiti.  Na ir svarbiausia, bloggerių susitikimas, gaila, kad galėjau prisijungti labai trumpam, tačiau buvo labai malonu susipažinti.


Apie kosmetiką


Ievos Avon kosmetikos naujienų apžvalga. Mano mėgstamiausias raudonas lūpdažis iš Avon, pastoviai guli mano rankinėje ypatingiems atvejams. 


Patricija pasakoja savo blogo skaitytojams apie Avon Calming Effect kreminį pagrindą. Tiesą sakant, Avon kreminių pudrų niekada nebandžiau. Ar būtų įdomu išbandyti? Manau taip. Tačiau spalvų pasirinkimas iš katalogo sunkiai įsivaizduojamas dalykas, o atsiliepimų apie pudrą labai mažai.



Modestos labai naudingas įrašas apie Makiažo gudrybes, atrodo viska žinai, tačiau perskaityti verta.



Dar vienas labai naudingas šią savaitę straipsnis apie plaukų priežiūra tinklaraštyje "Apie grožį". 


Karolinos patarimai kaip atlikti dieninį makiažą. Labai norisi išbandyti Bobbi Brown makiažo pagrindą, labai gražiai jis atrodo ant Karolinos veido.


Eimantė pasakoja apie mėnesio mėgstamiausius. Catrice ir essence lūpų blizgesiai ir man labai patinka, o vaško kubelius labai norisi išbandyti.


Živilės atsiliepimas apie naujus Maybelline produktus. Man labai patiko antakių gelis, o pieštukas labai minkštas, todėl susinaudoja labai greitai.




Juditos įrašas apie Ziaja Sensitive veido pilingą. Sutinku, pilingas nelabai tinka jautriai odai.


Monikos naujas atsiliepimas bloge apie Weleda granatų kūno prausiklį kuris kvepia Coca Cola. Super, noriu... Man tokie kvapai labai patinka.


Ingrida pasakoja apie Baby Lips lūpų balzamas. Aš dar labai seniai, kai tik išbandžiau Baby Lips rašiau, kad produktas yra "popsinis", tikrai nedrėkina tiek ilgai, kiek žada gamintojas. Tačiau spalvoti Baby Lips man visai nieko. Manau bet kokiu atveju, Baby Lips balzmai atsidūrė kiekvienos iš mūsų kosmetinėje.






Stilius


Nuostabus Indrės drabužių derinukas. Aš nemoku nešioti skrybėlių, bet vis žiūriu į nuotraukas ir suprantu, reikia mokytis. Šiandien jau matavausi, bet nusipirkti neišdrįsau... Kol kas ;-)


O tai jau Ieva ir jos drabužių derinukas. Viskas, einu šiandien ieškoti savo skrybėlės. Tiesą, ją reikia dar mokėti nešioti, bet bus skrybėlė, išmoksiu.


Enrikos labai graži ir skoninga balta suknelė su ypatingu raštu. Na kodėl Lietuvoje tokių nėra? ar aš nemoku ieškoti?



Pašnekėjimui


Nuostabus Indrės koliažas, aš žiūrėjau kelias minutes ir supratau, kad reikia padaryti ką nors panašaus sau. Ačiū labai už mintį.



Dar vienas Erikos straipsnis apie namų dekoravimą. Labai daug šaunių idėjų, labiausiai patiko tušti buteliai su lemputėmis.
https://enrikabauraite.wordpress.com/2015/02/24/home-decorations/


Modestos naujas įrašas bloge apie apie masažo namus "Provanso kvapai", jau net pavadinimas skamba skaniai ir gundančiai. Aš dažniausiai kirpėjus ir grožio salonus rinkuosi pagal atsiliepimus, todėl tokie įrašai yra būtini. 


Patricijos patarimai kaip pastovėti už save. Nuostabus įrašas. Rekomenduoju


Gretos pasakojimas apie knygų mugę ir pirkinius. Kaip aš gailiuosi, kad nenuėjau.





Užsienio bloggeriai apie naujienas ir aktualijas:





Guerlain išleidžia naujus produktus: blakstienų tušą, vienos spalvos atnaujintus akių šešėlius (grožis neišpasakytas, ypač  violetinės spalvos) ir naujų atspalvių KisKIs lūpų dažus (bordinės spalvos atrodo labai gražiai). Plačiau čia:
http://chicprofile.com/2015/02/guerlain-mono-eyeshadow-2015-spring-collection.html




O štai jau slaptos Chanel vasaros kolekcijos nuotraukos. Puikiai matosi bronzinė pudra ir nagų lakai. Mėlynos spalvos Chanel nagų lakas į wish listą.


Papildoma Blue Notes de Chanel kolekcija. Mėtinės spalvos lūpų blizgesį reikės išbandyti, šaltų atspalvių lūpų blizgesiai mano mėgstamiausi, juos labai sunku surasti, nes dažniausiai būna tik limituoto leidimo kolekcijose.



Clarins nauja vasaros kolekcija. Nieko naujo, viskas jau matyta. Man atrodo bronzinė pudra beveik identiška tai kuri buvo prieš metus, ir savo dizainu primena Guerlain keturių spalvų Terracottos pudros mintį. Plagiatas? Bet kokiu atveju spalvoti tušai šios vasaros must have.


Labai naudingas lengvos konsistencijos pudrų palyginimas. Labai svarbu pasirenkant. Dior Air man visai nepatiko, dabar labai įdomu išbandyti Armani Maestro.


Louboutin nagų lakų pavasario kolekcija. Atrodo stulbinamai, bet kaina irgi stulbinama, apie 100 svarų. Žiūrime nuotraukas ir svajojame.


Švelniai rožiniai skaistalai iš pavasario Burberry kolekcijos. Įpakavimas žymiai gražesnis, negu skaistalų spalva realybėje.


Šią savaitę aš ieškojau informacijos apie labai garsią BareMinerals kreminę pudrą, teptukas siūlomas prie pudros atrodo neįprastai. Plačiau bloge, o aš taip ir neapsisprendžiau, nes youtube filmukuose atsiliepimas nelabai geri, o bloge rezultatas ant veido man patiko.

Ar jau matėte Tha Body Shop naują kūno priežiūros liniją? Juodas stilingas įpakavimas ir raudos sultingos aguonos.




Paskutinė naujiena, pažadu, nes ir pas mane norų sąrašas vėl ilgėja. Bobbi Brown karšta kolekcija, taip ir vadinasi Hot Collection. Kolekcija karšta, bet tokio pat dizaino 3-jų spalvų skaistalus galima rasti  Sleek.


Tokia buvo mūsų savaitė. Ačiū kad skaitote. Man jau kvepia pavasariu, o tiksliau vasara... Po vasaros kolekcijų paskelbimo iki vasaros laikas bėga labai greitai.





SHARE:

5 komentarai

  1. Na tu pavarai..... Laaaaabai įdomu buvo skaityti, ačiū!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas2015-02-26 16:10

    labai ,,malonu'' kai dirbi, stengiesi, jog tavo rašomas kontekstas tenkintų kuo daugiau skaitytojų, tačiau į lietuviškųjų blogerių ratą taip ir nesi įtraukiamas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai malonu susipažinti, kitą kartą prašau prisistatykite, kad aš nors žinočiau apie kokį blogą eina kalba, juk blogų atsiranda vis daugiau ir daugiau, visų sužiūrėti tikrai neįmanoma.

      Panaikinti
  3. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig