2015 m. vasario 7 d., šeštadienis

Burberry sheer foundation compact 09 trench


Pagaliau... pagaliau aš pasiruošusi papasakoti Jums apie savo naują pirkinį: Burberry veido pudrą. Burberry kosmetika Beauty rinkoje man atrodo gražiausiai ir dauguma jų produktų yra mano "norų sąraše". Vienintelis minusas, Burberry kosmetikos nėra Lietuvoje, ir tenka ieškote www.ebay.com arba kituose šalyse, kad pažiūrėti kaip atrodo tas ar kitas  Burberry produktas. Šitą pudrą aš laimėjau www.ebay.co.uk aukcione, pudros spalva pakankamai tamsi, tačiau aš iš anksto žinojau, kad naudosiu pudrą tik veido kontūravimui.

Gamintojo aprašymas:


Išskirtinė Burberry pudros formulė padeda išlaikyti matinio veido efektą, pudra suteikia veidui lengvą švytėjimo efektą ir atgaivina veido spalvą.

Sudėtis:

Talc, Zea Mays (Corn) Starch, Silica, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Zinc Stearate, Calcium Carbonate, Zeolite, Sorbic Acid, Methylparaben, Polyperfluoroethoxymethoxy Difluoroethyl Peg Phosphate, Propylparaben, Tetrasodium Edta, Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance), Butylparaben, Alpha-Isomethyl Ionone, Bht, Panthenol, Benzyl Benzoate, Hydroxycitronellal; May Contain: Ci 77019 (Mica), Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77007 (Ultramarines)].
Ingredients are subject to change at the manufacturer's discretion. For the most complete and up-to-date list of ingredients, refer to the product packaging.

Spalvų pasirinkimas:


Talpa:  8 gr.


Įpakavimas:











Spalva:








Apie veido kontūravimą:



Rezultatas:

tik kreminė pudra


su Burberry pudra

su pilnu makiažu







Mano nuomonė:

Burberry kosmetika ilgą laiką buvo mano svajonė, tačiau ji Lietuvoje visiškai nepasiekiama. Pirmą stendą su Burberry kosmetiką aš pamačiau Maskvoje, ir supratau kad noriu viskuo. Nuostabios spalvos šešėliai, kreminės pudros ir skaistalai. Per ebay.co.uk aukcioną man pasisiekė laimėti šią pudrą. Aš puikiai suprantu, kad Burberry kosmetikos kainos tikrai aukštos, tačiau už gerą kokybę reikia mokėti didelius pinigus, o mokėti tikrai verta. Pudros įpakavimas nuostabus, supranti kad laikai savo rankose labai brangų daiktą. 
Pudros tekstūra minkšta, beveik kreminė, tepasi labai lengvai. Pudra matinė, tačiau suteikia veidui lengvą švytėjimo efektą. Spalva - tamsiai ruda, tačiau be oranžinio pagrindo. Aš specialiai pirkau Burberry pudrą veido kontūravimui. Manau su pilnu makiažu atrodo puikiai. Rekomenduoju, jeigu turite tokią galimybę, atkreipti dėmesį į Burberry kosmetiką.





SHARE:

2 komentarai

  1. The packaging is really chic and the foundation looks really sheer and beautiful on. Thanks for sharing.

    Keisha xo
    www.chrysalisgals.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig