2015 m. vasario 7 d., šeštadienis

PUPA Pupalash Ilginamasis ir tankinamais blakstienų tušas




Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai. Šiandien noriu jums papasakoti apie PUPA blakstienų tušą. Aš jau rašiau, kad man labai patiko Pupa lengvos tektūros ir konisistencijos skysta kreminė pudrą, bet ir PUPA tušas nepalieka abejingų.





Gamintojo aprašymas:




Šis blakstienų tušas skirtas ir nepriekaištingam makiažui sukurti, ir blakstienų augimui skatinti. Natūralus vaškas suteikia įspūdingos apimties, o polimerai apgaubia, išryškina ir pariečia kiekvieną blakstieną. Unikalus specialiųjų polimerų ir celiuliozės derinys garantuoja neįtikėtiną blakstienų ilgį, o mikronizuoti pigmentai – intensyvią juodą spalvą, gilų gundomą žvilgsnį. Tinka turinčioms jautrias akis ir nešiojančioms kontaktinius lęšius.

Talpa: 11 ml.

Kaina: 15,93 EUR

Kur pirkti: Kristiana, Kosmada
(www.kristiana.lt, http://www.e-kosmada.lt)

Įpakavimas:






Rezultatas:

Blakstienos be tušo:


Su PUPA Pupalash blakstienų tušu









Mano nuomonė:

Noriu pradėti nuo įpakavimo: įpakavimas labai stilingas, sidabrinis tušo buteliukas, traukia akį parduotuvėje, tačiau buteliuką, kad jis būtų toks pat gražus, reikia pastoviai valyti, nes ant jo lieka pirštų antspaudai.
Teptukas labai patogus, plonas ir leidžia nudažyti net pačias mažiausias blakstienas. Aš anksčiau buvo silikoninių tušo teptukų gerbėja, paskutiniai tušai kurie man patiko buvo su paprastais teptukais. Noriu pasakyti, kad tušą reikia bandyti ant akių, teptuko vaizdas ir forma dar nieko nereiškia.
Vienas PUPA PupaLush tušo potėpis ir mano blakstienos tapo ypatingai ilgos ir atskirtos, tačiau ypatingo tankumo tušas nepridėjo. Rezultatas man patiko, tušas nėra atsparus vandeniui, nusivalo labai lengvai, laiko visą dieną, "Pandos" paakių nepalieka.

Sukuria natūraliai gražių ir ilgų blakstienų efektą.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig