2015 m. vasario 11 d., trečiadienis

Catrice Rock-o-co kolekcijos nagų lakai



Šiandien labai trumpai noriu apžvelgti Catrice Rock-o-co kolekcijos nagų lakus. Aš niekaip nesuprantu, kodėl pačios gražiausios Catrice ir Essence kolekcijos nedavažiuoja iki Lietuvos? Aš tik pamačiau Rock-o-co kolekciją, iš karto supratau, kad noriu ir nagų lakų, ir lūpų dažų, ir skaistalų. Ačiū labai draugei Vokietijoje, kuri nupirko ir persiuntė man šios stebuklus.



Gamintojo aprašymas:



Laikas kelionėms. Į ateitį. Šį sezoną, dizaineriai ieško įkvėpimo 18 amžiuje, tam kad  sukurti naujas mados versijas. Dizaineriai savo kolekcijoje įgyvendina labai moteriškas motyvus.
Spalvos naudojamos kolekcijose: švelniai rožine, žalia,  šviesiai mėlyna, vanilės, giliai rožinė ir abrikosų, taip pat pilkai juoda ir mėlyna-pilka ir daugiau modernių priešinių. Akcentas yra prabangus Rokoko dekoro, kuris yra įspaustas ant minkštu  skaistalu, taip pat perliniu trio šešėlių.

Taip atrodė lakai Promo kolekcijos nuotraukose:



Spalvos:

  • C01 L’Ombre à Sanssouci
  • C02 Lilas Bleus
  • C03 Soleil à Solitude
  • C04 Apricoco
  • C05 Madame De Pinkadour
Kaina: 2,49 Eur

Kur pirkti: Vokietija, Lenkija

Įpakavimas:








Teptukas:




Rezultatas:







Mano nuomonė:

Šitas įrašas - mano pirmas įspūdis apie nagų lakus. Kai perki ką nors per internetą, nematai gyvai atspalvių, labai lauki siuntos. Pirmas įspūdis pamačius nagų lakus buvo wow... Man labai patiko gražūs ir stilingi lakų buteliukai, tikra kolekcijos puošmena. Aš prieš perkant, skaičiau, kad spalvos yra matinės, tačiau galiu pasakyti taip, spalvos yra su shimeriu, tik tamsiai pilka beveik be shimerio, ir matinės. Lakuojasi labai lengvai ir gerai. Matinės spalvos džiūsta ant nagų labai greitai, tačiau laikosi kiek trumpiau, nei įprastos. Man labiausiai patiko šviesiai mėlyna ir žalia lako spalvos, bus tikrai einamos pavasarį,  pilkos spalvos nagų laką galima lakuoti jau dabar, derinant su ryškias atspalviais, kaip akcentą ant vieno nago. 
Kai gavau visus penkis atspalvius, nežinojau kuriuo lakuoti, todėl nagus lakavau visais penkiais atspalviais. Fantastiška kolekcija. Labai gaila, kad jos nebus Lietuvoje.

PS. apie kiekvieną nagų laką aš būtinai parašysiu atskirus įrašus.




SHARE:

7 komentarai

  1. Vien dėl buteliukų verta nusipirkt..! Nors spalvos irgi super, ypač geltona, pavasariska tokia.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinok, dėl buteliukų ir pirkau. ;-) O pasirodo spalvos irgi gražios.

      Panaikinti
  2. Kaip juos būtų galima įsigyt?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Lietuvoje kolekcijos manau nebus, jeigu tik turite draugų arba pažįstamų Lenkijoje arba Vokietijoje. Arga keliaujate...

      Panaikinti
    2. Anonimiškas2015-02-11 14:10

      Sveikos,
      Puiki parduotuvė su daug nebrangios kosmetikos yra http://www.kosmetik4less.de/en/marken-brands ;-)

      Panaikinti
    3. Super parduotuvė, ačiū labai.

      Panaikinti
  3. Super! Jau Juditos bloge atkreipiau į juos dėmesį :) Gaila, kad nėra pas mus. Įsigyčiau jau vien dėl to, kad matiniai :D

    Kosmetikos užrašai

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig