2015 m. vasario 6 d., penktadienis

Guerlain MÉTÉORITES PERLES DE BLUSH




Labas rytas, mano brangieji skaitytojai, šiandien noriu Jums papasakoti apie labai pavasarišką kosmetikos priemonę - Guerlain Meteoritus iš pavasario kolekcijos. Šį kartą Meteoritų dėžutė labai graži ir vintažinė, o spalva - ryškiai rožinė.  Juk iki pavasario liko vos daugiau nei 20 dienų, reikia ruoštis iš anksto






Gamintojo aprašymas:





Odė pavasariniam skaistumui bei gaivumui ir angeliškas švytėjimas
„Météorites Perles de Blush“, įkvėpti dangiškųjų „Météorites“ perlų, padengia skruostus švelniu perregimu rožinio atspalvio šydu. Magiški skaistalai suteikia veidui sveiko švytėjimo ir pavasarinio gaivumo.
Skaistalus sudaro trijų skirtingų atspalvių perlai: fuksijų spalva atgaivina natūralią skruostų spalvą, žvilgi šampano spalva išryškina skruostikaulių linkį, o rožinė pagyvina veido atspalvį. Perbraukus šepetėliu žavingai mažų „Météorites“ perlų spalvos susimaišo ir padengia skruostus skaidriu, gaiviu ir nepakartojamai švytinčiu spalvos šydu. Angeliškas veidas vienu potėpiu!

Vintažinio stiliaus perlų dėželė įkvėpta turtingo GUERLAIN paveldo. Švelniais motyvais ir spalvomis papuošta dėželė džiugina akį ir garantuoja malonumo akimirką.

Guerlain Meteoritai iš pavasario kolekcijos. Noriu priminti kaip atrodė visa kolekcija:




Talpa: 13 gr.

Kaina: 24 svarai (www.feelunique.com)

Įpakavimas:







Spalva:







Rezultatas:







Mano nuomonė:

Pagaliau meteoritai turi labai ryškų atspalvį. Šio pavasario Guerlain kolekcijos meteoritai - tai skaistalai, todėl dėžutė mažesnė ir jie skirti skruostams (o ne visam veidui, kaip jau įprasta).

Kaip visada pradėsime nuo įpakavimo: labai gražus, rožinis ir vintažinis. Tačiau vienintelis minusas - įpakavimas popierinis, pufas didokas, ji sunku ištraukti iš dėžutės. Aš naudoju meteoritams tik teptuka, tinka švelnus skaistalų teptukas, nes meteoritai labai minkšti.

Meteoritų atspalvis rožinis, pakankamai ryškus, burbuliukai 3-jų atspalvių: šviesiai rožiniai, ryškiai rožiniai ir šviesūs su auksinės spalvos blizgučiais. Skaistalai suteikia veidui švytėjimo efektą. Kvapas, kaip ir visų meteoritų, labai stiprus. Meteotitai suteikia veidui gaivumo ir šviežumo, atrodo labai gražiai ir laikosi visą dieną. Rekomenduoju išbandyti.

PS. šitie meteoritai mažiausi mano kolekcijoje:







SHARE:

2 komentarai

  1. Koks grožis!
    Mane labai žavi visi Guerlain meteoritai :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mane irgi, turiu labai didelę Guerlain Meteoritų kolekciją. Kvapas nuostabus ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig