2015 m. vasario 6 d., penktadienis

LUSH Popcorn lūpų šveitiklis


Aš niekada nežinojau kad egzistuoja lūpų šveitikliai, veido - taip, suprantamas dalykas, bet lūpų. Kol nesužinojau apie Lush parduotuvę, tai šios parduotuvės pardavimų topas. Kaip aš galėjau neišbandyti ir nepapasakoti Jums. Šiandien apie Lush lūpų šveitiklį Popcorn pašnekėsime plačiau.



Gamintojo aprašymas:


Ar mėgstate sūriai saldų skonį? Jeigu taip, rekomenduojame išbandyti Lush lūpų šveitiklį Popcon, jo sudėtyje yra jojoba irkokoso aliejus, kurie puikiai drėkina lūpų odą, o jūros druska ir cukrus puikiai nušveičia jūsų lūpas.


Sudėtis:

Castor Sugar  , Organic Jojoba Oil (Simmondsia chinensis)  , Fine Sea Salt (Sodium Chloride)  , Corn Meal (Zea Mays)  , Extra Virgin Coconut Oil (Cocos nucifera)  , Fizzy Candy (Isomalt, Lycasin, Carbon Dioxide)  , Flavor


Kaina: 24 lt

Kur pirkti: PC Panorama

Įpakavimas:











Konsisitencija:







Mano nuomonė:

Lush parduotuvė - skaniai kvepiančios kosmetikos karalystę. Labai gaila, kad Lietuvoje yra tik viena Lush parduotuvė Vilniuje, o kiti miestai lieka nuskriausti. Rekomenduoju skubiai daryti internetinę parduotuvę, o kol kas noriu papasakoti apie lūpų šveitiklį.

Lush lūpų šveitiklių pasirinkimas gana didelis, pats populiariausias Bubble gum, Sweet Lips ir Popcorn, yra dar limituoto leidimo lūpų šveitikliai, dabar parduotuvėje galima rasti The Kiss.

Lush lūpų šveitiklis pagamintas cukraus-druskos pagrindu pridedant vertingų aliejų, kurie puikiai drėkina ir maitina lūpas. Galiu pasakyti tik tiek, kad negalima naudoti šveitiklio jeigu jūsų lūpos yra pažeistos ir skilinėja. Šveitiklis puikiai poliruoja ir nušveičia lūpas, aš šveičiu lūpas kelis kartus per savaitę ir galiu džiaugtis lygiomis ir gražiomis lūpomis, o taip pat drąsiai rinktis matinius lūpų dažus ir blizgius.

Aš puikiai suprantu, kad lūpų šveitiklį galima pagaminti namuose, tačiau nuostabaus Popcono arba Bubble gum kvapo jis neturės.

Aš negaliu pasakyti, kad lūpų šveitiklis kosmetinės "must have", čia tiesiog dar vienas vertingas kosmetikos produktas iš Lush.










SHARE:

2 komentarai

  1. Tikrai gaila, kad Lush nėra Kaune... Apie lūpų šveitiklius esu daug visokių nuomonių skaičiusi, bet vistiek pačiai labai knieti išbandyti :)
    --
    www.beautybyzivile.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, čia pats įdomiausiais Lush produktas, aišku dar labai įdomiai atrodo vonios pūtos ir bombos. O apie natūralias kaukes skaitčiau ne vieną gerą atsiliepimą.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig