2015 m. vasario 24 d., antradienis

MUST HAVE: Dessata Mini Pro Gold plaukų šepetys


Šiandien noriu papasakoti apie stebuklingą plaukų šepetį Dessta Mini Pro Gold, aš puikiai žinau šitų šepečių teigiamas savybes ir gerą poveikį mano plaukams, todėl nei minutes nedvejojau užsakant. Rinkausi mini šepetį nešioti su savimi, nes nuo šalikų ir kepurių, mano šviesus ir sausi plaukai labai veliasi, o didelio šepečio su savimi į mažą rankinuką nepasiimsi.





Gamintojo aprašymas:



Dessata Mini Professional plaukų šepečiai švelniai iššukuos Jūsų plaukus. Jie yra idealūs kelionių metu, nes yra kompaktiško dydžio, puikiai telpa i paprastą rankinę, ir turi specialų apsauginį dangteli.
Dessata Mini plaukų šepečių dizainas yra specialiai pritaikytas švelniai iššukuoti net labai susivėlusius plaukus, jų neišraunant ir nepažeidžiant. Šie šepečiai yra efektyvūs net šukuojant sausus, nekondicionuotus plaukus. Dessata Mini šepečiai yra itin ergonomiški ir paprasti naudoti, patogūs laikyti rankoje ir šukuoti plaukus bet kuriuo kampu.
  • Tinka vaikams
  • Lengvai telpa rankineje
  • Tausoja Jūsų plaukus
  • Tinka visiems plaukų tipams
  • Dangtelis apsaugos šepečio šerelius kelionės metu
Kaina: 13,70 EUR
Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Spalvų pasirinkimas:



Įpakavimas:











Mano nuomonė:

Kas dar dvejoja dėl tokių šepečių naudingumo, galiu pasakyti, nuostabus dalykas. Mano plaukai labai pažeisti ir sausi, todėl iššukuoti juos būna labai sunku, šitas mažiukas šepetys juos iššukuoja labai gerai, tačiau plaukų ant jo lieka du kartus mažiau, nei ant įprasto šepečio. Dessata šepetys nerauna plaukų, šukuoja labai švelniai, dėl to plaukai lūžinėja mažiau ir atrodo sveikiau. Aš labai mėgstu šukuoti šlapius plaukus po plaukų plovimo, nes amžinai kur nors skubu ir laukti kol jie išdžiūs nėra laiko. Dessata šukos susitvarko ir su tokia užduotimi labai lengvai.
Dessata pristato 2-jų tipo šepečius: paprastus - naudojimui namuose ir mini -kurie puikiai telpa į mažą rankinę, dangtelis apsauso šerelius rankinėje. Aš pasirinkau auksinės spalvos Dessata šepetį, nes jis tinka prie mano rankinės ir kosmetinės spalvos. Spalvų pasirinkimas tikrai labai didelis, kiekvienas gali atrasti pagal savo skonį.
Lyginant Desata ir Tingle Tizer šukas galiu pasakyti, kad Dessata šepečio šereliai ilgesni ir vos 1 mm storesni, todėl iššukuoja plaukus geriau.

Rekomenduoju, tai mano kosmetinės "must have"


SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig