2015 m. kovo 12 d., ketvirtadienis

Beauty Talk... Pavasaris


Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, pagaliau jau jaučiasi pavasaris ir tai labai smagu, aš jau seniai pakabinau į spintą savo žieminius drabužius, tačiau su pavasariniais buvo kiek šaltoka, tačiau grožis reikalauja aukų, dabar jau nebe šalta ir galima fotografuotis. Padariau labai daug gražių nuotraukų, kurias parodysiu greitu metu, o šiandien mūsų labai populiari rubrika "Beauty Talk", šiandien daug pavasariškų atspalvių ir naujų atsiliepimų.






Noriu pradėti nuo Maženos ir jos atsiliepimo apie Artdeco Pavasario kolekcijos šešėlių, jos rankose balta, rožinė ir nuostabi mėlynos spalvos. Man labai patiko ir jos makiažas ir šešėliai, o ypač šešėlių įpakavimas.


Indrės atsiliepimas apie L'oreal kreminė pudra ir matiškumo suteikiančią bazę. Įdomu, ar Lietuvoje yra kokių L'oreal produktų?


Greta savo bloge pasakoja apie Catrice All Matt kreminę pudrą. Rezultatas ant veido atrodo labai gražiai, tačiau mano veido odai pudra nelabai tiko, nes paryškindavo visus šerpetojimus. Jeigu veido oda riebi, tikrai rekomenduoju išbandyti.



Aš niekada nebandžiau essence skaistalų iš pagrindinės kolekcijos, man labiau patiko limited edition kolekcijos, tačiau po Ingridos atsiliepimo užsinorėjau išbandyti. Būtinai atkreipsiu dėmesį parduotuvėje.


Faerie Minerals mano mėgstamiausia mineralinė kosmetika, jeigu reikia tobulos veido spalvos ir ilgalaikio efekto, tai Faerie Minerals.  Tik aš naudoju Maximum Coverage ant viso veido, o lengvo švytėjimo suteikimui šviesesnio atspalvio Artbrush finish pudrą ant skruostų. Pilnas atsiliepimas ir visi pudros pasirinkimo niuansai bloge

Živilės atsiliepimas apie populiariausius Beauty Blender kempines. Reikia ar nereikia, pirkti ar ne...
Pilnas atsiliepimas čia:



Modesta, tavo nagų lakas ir manikiūras tobulas. Taip pat noriu priminti, kad Avril nagų lakai mažiau kenksmingi ir be 7 pagrindinių kenksmingų ingridientų. Aš irgi turiu kelis atspalvius. rekomenduoju išbandyti.


Živilės bloge jau pavasaris, čia labai ryškaus atspalvio nagų lakai iš RLde Young. Aš ilgai žiūrėjau į šios kosmetikos stendą, aš užsimaniau išbandyti tik vieną produktą - lūpų blizgį, pasirodo, reikia atkreipti dėmesį į nagų lakus.



Eimantės atsiliepimas apie vyšnių skonio lūpų balzamus. Mano kišenėje, mašinoje, kiekvienoje rankinėje, visur yra lūpų balzamai. Carmes vyšnių skonio yra tobulas. Būtinai parašysiu atsiliepimą.




Enrikos atsiliepimas bloge apie Biok laboratiry kosmetikos priemones. Mano irgi labai patinka Ecodenta pasta ir Beauty Drop veido kremas. Verti savo kainos ir verta išbandyti.



Karolinos atsiliepimas apie natūralios sudėties ir rankų darbo Rožių muilą iš parduotuvės "Muilo namai". Man labai patinka šie muilas, aš turiu ne vieną. Mano mėgstamiausias su Kavos tirščiais kurį galima naudoti kaip kūno šveitiklį.



Pritariu Ingridai, produkto populiarumas nėra kokybės požymis. Aš bandžiau labai daug Garnier veido kremų, nepatiko nei vienas. Mano mėgstamas iš šios kainų kategorijos L'oreal Nutri Gold dieninis veido kremas. Apie Garnier veido kremą skaitome Gėlėtos kosmetinės bloge


Judita savo blogo skaitytojams pasakoja apie Kerastase plaukų priežiūros priemones, aš Architecte produktų liniją irgi išbandžiau, man jie labai padėjo, plaukai tapo stipresni ir mažiau lūžinėjo. Vienintelis minusas kaina ir tai, kad produktus reikia naudoti kartu.


Pirmą kartą aš pamačiau šias kaukes Lenkijoje, man labiausiai patiko su kokosais, dabar suprantu, kad su jazminais sausiems ir pažeistiems plaukams irgi labai geras variantas, Ačiū, Patricija, už atsiliepimą.



Sausas šampūnas kiekvienos iš mūsų kosmetinės "must have". Jis labai greitai padeda sutvarkyti šukuoseną, suteikia purumo ir gaivumo plaukas, reikia tik išsirinkti sau tinkantį variantą. 



Stilius:



Labai gražus Maženos drabužių dėrinukas, raudonos spalvos rankinė tinka idealiai, aš dar lakuočiau nagus raudonai, bet man būna taip - visa savaitė lakuoji nagus ir darai makiažą, nėra saulės, tik saulė išlenda, nėra nei makiažo, nei šukuosenos, nei nagų... Bet fotografuoti reikia.


Nuostabios Evos apyrankės, labai gražios ir stilingos. Aš jau irgi apžiūrėjau kelis variantus, reikės būtinai užsakyti pavasariui.



Dar vienas tobulas Ievos makiažas, šį kartą su juodos spalvos pavedimu. Vakar pusė dienos bandžiau atkartoti, bet reikia dar praktikos.





Pašnekėjimui:

Nuostabaus grožio Indrės nuotraukos ir savaitgalio praleidimo planas. 

Dar vienas tobulo savaitgalio receptas pagal Enriką. Man labai patiktų toks balkonas su vaizdu į miestą



Ievos bloge svajonių svetainių nuotraukos, man labai patiko.



Užsienio bloggeriai:

Apie naujus Clinique lūpų dažus. Man labai patiko spalvoti įpakavimai, kurie atitinka lūpų dažų atspalvį, tai labai praktiška ir patogu naudoti.


Nauja Mac pavasario kolekcija. Kiek jau galima, aš jau mačiau kelias, tačiau šita įsidėmėjo labiausiai. Vilniuje, nežinau kaip kiruose miestuose, visus Mac lūpų dažų reklama, taip ir norisi išbandyti.


Nude spalvos produktų pasirinkimas šiam pavasariui. Man labiausiai patiko Burberry skaistalai ir Dior šešėliai

Veido kontūravimas - šio pavasario hitas, kiekviena save gerbianti kosmetikos kompanija išleido produktus veido kontūravimui. Man įdomiausiai atrodo Marc Jacobs pudra ir skaistalai veido kontūravimui.

Tokia buvo mūsų savaitė, 
ačiū, kad skaitote










SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2015-03-12 09:58

    Neseniai atradau jūsų tinklaraštį. Dabar skaitau kiekvieną dieną, randu daug naudingos informacijos. Jūsų didelis pliusas, kad rašot kasdien.Sėkmės!
    Indrė

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig