2015 m. kovo 30 d., pirmadienis

Catrice Nomadic Traces Summer 2015 Collection


Aš pastoviai gaunu Catrice ir Essence spaudai skirtas naujienas aprašymus. Šį kartą naujienos ateina iš Vokietijos, dar kelios naujos Catrice ir Essence kolekcijos.  Kolekcijos pavadinimas išvertus "Klajoklių pėdsakai", tai labai šiltu vasaros atspalvių kolekcija. Savaime suprantama, nieko naujo mes tikrai nepamatysime, bet pastoviai kai aš pamatau naują kolekciją, ką nors nusiperku, net jeigu ir nereikia, nes dažniausiai limituoto leidimo kolekcijos būna geresnės kokybės, atrodo 'skaniau', o spalvos tokios ryškios, kad norisi nusipirkti dešimtus lūpų dažus ir dvidešimtą nagų laką.



Kolekcijos pardavimas prasidės nuo gegužės mėnesio, ar kolekcija bus pristatyta Lietuvoje dar neaišku, tačiau apžiūrėti nuotraukas visada galima:

Catrice Nomadic Traces Summer 2015 Collection





Powder Eye Shadow – New & Limited Edition – €3.49

Pudriniai, minkštos tektūros akių šešėliai
Spalvos:
  • C01 Wanderluxe
  • C02 Savanna’s Gold

Longlasting Eyeliner Pen – New & Limited Edition – €2.99

Akių pavedimas. Galiu pasakyti, kad Catrice ir essence akių pavedimai patys geriausi, o kaina ypatingai maža, todėl rekomenduoju atkreipti dėmesį
Spalvos:
  • C01 Leap In The Dark
  • C02 Trip Into The Blue

Matt Bronzer – New & Limited Edition – €4.99

Matinė bronzinė pudra. Dažniausiai kolekcijose pristatomos bronzinės pudros, jos suteikia švytėjimo ir patinka ne visiems, matinės pudros tinka kontūravimui, riebios odos savininkėms ir atrodo subtiliai ir skoningai. Tiesą, viskas dar priklauso nuo atspalvio.
  • C01 Brave Bronze

Matt Lip Colour – New & Limited Edition – €3.49

Matiniai lūpų dažai, dizainui tikrai dešimtukas. Spalvos irgi labai ryškios ir gražios. Kodėl ne? Nekantriai lauksiu nuotraukų.
Spalvos:
  • C01 Nomaddicted To Red
  • C02 Urban Red

Nail Lacquer – New & Limited Edition – €2.79

Arabian Nights  nagų lakų kolekcija. Matiniai ir spindintys atspalviai, man labiausiai patiko matinis mėlynas lakas. Priminu, kad Catrice lakų kokybė tikrai labai gera.
Spalvos:
  • C01 Wanderluxe
  • C02 Boundless Peach
  • C03 Nomaddicted To Red
  • C04 Trip Into The Blue


Tattoo Pen – New & Limited Edition – €2.99

Pats įdomiausiais kolekcijos produktas - tatuiruočių pieštukas. Kam? Nežinau, bet atrodo įdomiai. Puikiai tinka vaikams žaisti.
  • C01 Road To Infinity
Mano nuomonė:

Apibendrinat noriu pasakyti, kad man patiko matiniai lūpų dažai ir mėlynos spalvos matinis nagų lakas, visi kiti produktai tikrai ne man, tiesą dar mėlynos spalvos pavedimas atrodo irgi labai įdomiai, jeigu tiks prie nagų lako atspalvio, pateks į mano kosmetinę.



SHARE:

4 komentarai

  1. Man si kolekcija labai labai super! Manau realybeje atrodo dar geriau todel butinai ka nors isigysiu :) Pravedima irgi :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pritariu, gražu, aš jau žinau kad matiniai lūpų dažai ir mėlynas lakas bus mano, o taip, reikia sulaukti realių nuotraukų, ur tik tada spręsti.

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2015-03-30 13:01

    Busiu labaj neidomi, bet man visai nieko ypatinga. Paimciau nebent peach nagu laka ( jei jis tikrai pech, o ne oranzinis). Nes labai ieskau tikro pech nagu lako! Ka perku, viskas su per daug oranzinio atspalvio....

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kad jau noriu - negaliu, tikrai taip nera, bet melyna spalva bent jau nuotraukose atrodo labai graziai.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig