2015 m. kovo 6 d., penktadienis

Estel Professional Otium Miracle naktinė kaukė plaukams



Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, šiandien noriu papasakoti apie dar vieną labai įdomu produktą plaukų priežiūrai, naktinę Estel kaukę plaukams. Mano pažintis su Estel kosmetika prasidėjo dar labai seniai, nuo plaukų dažų. Aš iki šiol negaliu apskaičiuoti ir suprasti, kokį atspalvį imti tam, kad gautųsi spalva kokios noriu, o Estel miltelius šaknų balinimui naudoju pastoviai jau gerus 3 metus. Ilgai žiūrėjau į šampūnus, kaukes ir balzamus, tačiau kainos tikrai nėra mažos, bet tas saldus žodis "išpardavimas" padarė savo, aš nusipirkau kelis produktus: naktinę kaukę, šampūną ir balzamą, o po to dar ir plaukų ekranavimo rinkinį. Šiandien plačiau pašnekėsime apie naktinę plaukų kaukę, nes ištestuoti kitus produktus dar reikia laiko.

Gamintojo aprašymas:


Estel Professional Otium Miracle naktinė kaukė pavargusiems plaukams idealiai atstato pavargusius, pažeistus plaukus. Suteikia plaukams energijos ir jėgos. Suteikia prabangų, prižiūrėtą įvaizdį bei žvilgesį. 
ESTEL Otium Miracle – tai profesionali plaukų priežiūros serija, kurios sudėtyje yra natūralūs ingredientai, vitaminai, kurie atstato plaukų struktūrą, normalizuoja plaukų hidrobalansą, suteikia plaukams žvilgesį, švelnumą, o svarbiausia - ramina jautrią ir sudirgusią galvos odą. Švelni produktų tekstūra bei subtilus nepamirštamas aromatas suteiks Jūsų plaukams nepakartojamą žvilgesį. Šių priemonių dėka Jūsų plaukai taps žvilgantys, sveiki ir stiprūs! ESTEL Otium Miracle priemonės suteikia plaukams maksimalią šukuosenos apimtį bei lengvumą, neapsunkina plaukų, plaukai tampa žvilgantys, sveiki bei stiprūs. 
Naudojimo būdas: skirta kasdieniniam naudojimui. Paskirstyti kaukę per visą plaukų ilgį ant sausų arba lengvai drėgnų plaukų, stengtis, kad nepatektų ant galvos odos. Palaukti kol pilnai įsigers (iki 20 min.), palikti visai nakčiai, nenuplauti. Ryte galima išplauti galvą. 
Rekomenduoja profesionalūs stilistai!
Talpa - 100 ml.
Kaina:10,42 EUR
Kur pirkti: Elevita parduotuvės
Sudėtis:



Įpakavimas:






Konsistencija:



Mano nuomonė:

Aš puikiai suprantu, kad kaukės sudėtyje nieko ypatingai gero nėra, tačiau aš labiau vertinu rezultatą, negu natūralų sudėtį, jau bandžiau natūralius produktus, mano plaukams netinka, jie per silpni ir reikiamo poveikio visiškai nėra. Iš natūralių produktų plaukams galiu tik drąsiai rinktis aliejus plaukų priežiūrai prieš plovimą, ir tai ne visus, nes kai kurie suteikia geltoną atspalvį mano plaukams. 
Estel naktinė kaukė stebuklinga, jos konsistencija labai skysta, kvapas profesionalios kosmetikos. Aš ją naudoju du kartus per savaitę, aprašyme parašyta kad negalima tepti kaukės ant šaknų, aš stengiuosi užtepti riebiai ant plaukų galiukų, ir mažiau ant visų likusių plaukų. Tepasi labai paprastai, be problemų, išdžiūsta per 10-15 min, neriebina plaukų, kaip aliejus, su ja galima ramiai eiti miegoti, o iš ryto nuplauti. Nusiplauna irgi labai paprastai, kai tepi šampūną, supranti, kad plaukai tampa šilkiniais, jie pamaitinti, slysta rankose.

Rezultatas: mano sausi plaukų galiukai atrodo geriau, plaukai mažiau pučiasi ir lengvai šukuojami, nesielektirina ir nesivelia nuo šaliko. Aš manau, tai nuostabus rezultatas. Vienintelis minusas- per didelė kaina, bet aš už savo kaukę per išpardavimą mokėjau apie 3 EUR.

Pridėti antraštę

SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig