2015 m. kovo 19 d., ketvirtadienis

Lush Velykinė kolekcija




Ačiū labai Lush kompanijos atstovams už galimybė išbandyti produktus, vakar pagaliau į mano rankas pateko nauji Lush produktai. Jus tikriausiai jau pastebėjote, kai aš buvau savaitgalį Lush parduotuvėje, ten jau buvo pristatyta nauja Velykinė Lush kolekcija: zuikučiai, nuostabios morkos ir labai įdomi dušo želė. Šiandien labai trumpai noriu papasakoti apie tai, ką galima rasti parduotuvėje.




Aš šiandien taip vėliau paskelbiau Beauty Talk rubriką, nes iš ryto nuskubėjau į vonią išbandyti naujus kietus Lush šampūnus. Galiu pasakyti, tikrai nesitikėjau... Jie gerai pūtuoja, o Ledi Godiva šampūno kvapas su jazminais iki šios jaučiamas ant mano plaukų.Apie šampūnus papasakosiu kai jau turėsiu tvirtą nuomonę ir išbandysiu visus turimus. O šiandien labai trumpai apie Lush Easter kolekciją:

Aš gavau testavimui ryškiai geltonos spalvos dėžutę, joje buvo:


Noriu paminėti, kad visi šios dėžutės produktai yra Veganiški.





Lush Golden Egg - vonios kremas. Aš dar niekada nebandžiau vonios kremų, pagaliau puiki proga išbandyti.  Blizgantis Velykų Lush kiaušinis savo sudėtyje turi bergamotės ir  saldžiųjų apelsinų aliejus.




Lush Pot'O Gold  dušo želė parduotuvėje šitas produktas pasirodė pats įdomiausias. Aš prieš pažintį su Lush kosmetiką bandžiau skaityti atsiliepimus, tačiau suprasti kas ir kam buvo labai sunku, vakar aš vėl permečiau atsiliepimus, nes ieškojau informacijos apie Lush plaukų priežiūros produktus, supratau kad tokios konsistencijos dušo želė yra įvairių rūšių. Pot O'Gold sudėtyje šviežios ananasų sultys, vanilės aboliutas, saldžiųjų apelsinų aliejus ir gardenijos ekstraktas.




Lush Hoppity Poppity vonios bomba - aš jau vakar šitą bombą išbandžiau, spalvos balta ir rožinė, vandens nenudažo, tačiau vanduo tampa švelnesnis ir atsiranda nuostabus kvapas (levandos, citrinos ir žolelių ekstraktas)


Lush Somewhere Over The Rainbow muilas. Nuostabus  kvapas, labai nekantrauju išbandyti. Būtinai parašysiu atsiliepimą.





Lush Bunch of Carrots - vonios putos. Na ir gražiausias kolekcijos produktas - morkos. Atrodo nuostabiai, kvapas gaivus. Irgi planuoju parašyti pilną atsiliepimą.

O kaip Jums kolekcija? Koks produktas atrodo įdomiausiai?


PR Samples

SHARE:

3 komentarai

  1. Anonimiškas2015-03-19 15:58

    kaip susisiekei su Lush atstovybe dėl tau siunciamu produktu testavimui? meginau taciau nieko neisejo

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš manau kiekviena kompanija atrenka su kuo bendradarbiauti, jeigu neatrašo, tikriausiai jūsų blogas netiko arba jau turi kelis bloggerius, ir naujų neieško. Pabandykite parašyti po kiek laiko. Sėkmės

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2015-03-19 20:39

    o į kokį emailą rašėt/kokios šalies?

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig