2015 m. kovo 23 d., pirmadienis

MAKE UP FACTORY Bronze Luminizer Įdegio atspalvį suteikianti pudra (spalva 50)


Šiandien vakariniam skaitymui siūlau straipsnį apie MakeUp Facrory bronzinę pudrą, nors pudra pas mane tik savaitė, tačiau aš jau spėjau pamėgti šį nuostabų produktą. Aš šitą pudrą pastebėjau dar per Kristianos dienos PC Ozas, ten stovėjo visažistės stalas, o pats gražiausias produktas buvo pudra ir skaistalai. Šiandien apie pudrą noriu papasakoti plačiau.








Aksominės konsistencijos pudra prisotinta birių auksinių dalelių. Ilgai išliekanti kompaktinė rusvinamoji pudra suteikia kiekvienam odos tipui nuostabiai subtilų įdegio efektą. Bekvapė.

Talpa: 10 gr.

Kaina: 29, 05 EUR

Sudėtis:





Spalvų pasirinkimas:


Įpakavimas:







Mano spalva:







Rezultatas:

Tik bronzinė pudra naudojama veido kontūravimui


Kartu su skaistalais








Mano nuomonė:

Aš labai seniai ieškojau pudros veido kontūravimui, dabar turiu dvi: Burberry matinę pudrą ir dabar turiu su lengvu švytėjimo efektu MAKE UP FACTORY. Aš nebijau lengvo švytėjimo efekto, pudros atspalvis tobulas- rudas ir žalias, tai reiškia, kad pudra neturi oranžinio atspalvio, būtent toks neutralus rudas atspalvis tinka veido kontūravimui. Pudros kokybė labai gera, tepasi ir tušuojasi labai gerai, pigmentacija nelabai stipri, tai reiškia, kad pudros padauginti sunku, taip pat pudrą galima vasarą naudoti ant viso veido. Pudros įpakavimas labai paprastas, tačiau man patinka, kad matosi spalva, turint kelias pudras, nereikia pastoviai žiūrėti atspalvių pavadinimus, kad pasirinkti tinkamą. Pudra turi veidrodį, tačiau neturi teptuko. Aš kaip visada naudoju savo teptukus, todėl man tai nėra problemą arba minusas.
Rekomenduoju atrasti savo veido kontūravimo zoną(  galiu pasakyti, kad aš atradau visai neseniai, nes anksčiau tepiau arba žemiau arba aukščiau negu reikia, youtube filmukai padėjo) ir tinkamo atspalvio pudrą veido kontūravimui. Manau MAKE UP FACTORY galėtų būti geras pasirinkimas. Aš dar noriu pažiūrėti parduotuvėje 70 numeriuką skruostams paryškinti. 

PR samples





SHARE:

4 komentarai

  1. Panasu, kad labai paryskina poras..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visada didelė rizika tepti blizgius produktus ant vietų, kuriose yra išsiplėtusių porų. Pažiūrėjus spalvas, galvojau, ar nesudarys jos purvinumo įvaizdžio, bet atrodo gražiai.

      Panaikinti
    2. Dažnai spinsėsio suteikiantys produktai paryškina poras, tačiau šį kartą nelabai. Bet kokiu atvėju tokius produktus reikia naudoti saikingai, todėl aš naudoju kontūravimui.

      Panaikinti
  2. Man patinka kad yra ir žalioas atspalvis, kuris suteikia pudrai šaltą atspalvį.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig