2015 m. kovo 4 d., trečiadienis

Moroccanoil Treatment for all hair types - GYDOMOJI PLAUKŲ PRIEMONĖ



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, jus puikiai žinote, kad labai mėgstu bandyti naujas plaukų priežiūros priemones. Apie Moroccanoil aš skaičiau labai daug gerų atsiliepimų, tačiau išbandyti plačiau nebuvo galimybės, nes Lietuvoje taip paprastai tų priemonių nenusipirksi, todėl labai apsidžiaugiau pamačius vasario lookfantastic.com grožio dėžutės turinį. 




Gamintojo aprašymas:



Moroccanoil pagrindinė sudedamoji dalis yra argano (aragano) aliejus. Moroccanoil plaukų aliejus, skirtas įvairių tipų plaukams. Šis plaukų aliejukas pasižymi greitu poveikiu. Plaukai tampa blizgantys, glotnūs. Neriebalina plaukų. Jis gali būti naudojamas kaip drėkinimo, modeliavimo priemonė. Pagreitina plaukų džiovinimo laiką. Jis praturtintas baltymais, omega-3 aliejais ir vitaminais, antioksidantais kurie tvirtina, apsaugo plaukus bei suteikia žvilgesio.

Naudojimas: ant drėgnų plaukų, nedidelį kiekį aliejaus pirštų galiukais įmasažuokite į plaukus. Nenuplaukite.

Sudėtis:



Talpa: 25 ml.

Kaina: 13,45 svarų


Įpakavimas:







Konsisitencija:



Mano nuomonė:

Aš laukiau nuo šio aliejaus wow rezultato, bet po pirmo naudojimo jo tikrai nebuvo. Galvojau, kad padauginau aliejaus, nes plaukai buvo riebūs ir neblizgėjo (nors mano plaukai ypatingai sausi). Pabandžiau naudoti dar ir dar, tačiau žadėto stebuklingo rezultato taip ir neatsirado. Daugiau naudoti neįmanoma, nes aliejus tragiškai riebia plaukus, nors naudojau kaip parašyta, kelis aliejaus lašus ant drėgnų plaukų ir kelis lašus ant sausų. 

Įpakavimas Moroccanoil oil nėra patogus, vis įsipila daugiau aliejaus ant delno nei reikia. Konsistencija tiršta, kvapas malonus, saldokas, ant plaukų išsilieka apie kelias valandas, po to pripranti ir nesijaučia. Labai gaila, kad produktas man visai netiko. Papasakokite, ar Jums tiko Marpccanoil produktai?




SHARE:

4 komentarai

  1. Anonimiškas2015-03-04 08:16

    Turiu si alieju, tik dideli ipakavima su pompa. Man plauku neriebina, bet gydomojo, drekinancio ar kitokio gero poveikio nera. Va naudojant kauke tai pajutau, kas tikrai yra riebi kauke! Trpu ja ant plauku, o atrodo tepciau sviestu!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš ilgai žiūrėjau į tas priemones, kaukė atrodė įdomiausiai, tačiau dabar tikriausiai nebandysiu, nes prieš kelias dienas nusipirkau stebuklą... Estel plaukų ekranavimo rinkinį, išbandysiu kelis kartus ir parašysiu atsiliepimą, bet po vakar pirmos procėdūros rezultatas wow...

      http://irecommend.ru/content/nabor-dlya-protsedury-ekranirovaniya-povrezhdennykh-volos-estel-q3-blond

      Panaikinti
    2. Anonimiškas2015-03-04 10:01

      Koks idomus produktas! Lauksiu atsiliepimo!

      Panaikinti
  2. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig