2015 m. kovo 29 d., sekmadienis

Outfit: Mados Infekcija


Aš labai trumpai noriu papasakoti apie savo drabužių derinukus, pasirinktus Mados Infekcijai. Niekam ne paslaptis, kad buvo pristatomos žieminės kolekcijos, todėl man norėjosi apsirengti ir pasirinkti būtent žieminę spalvų palitrą, nors aš antrai dienai aš pasirinkau koralinės spalvos detales (rankinuką ir aukštakulnius, priderinau nagų laką ir lūpų dažus). Pilki atspalviai mano mėgstamiausi, aplamai pilkos spalvos idealiai tinka blondinėms, nepriklausomai nuo spalvos tono, aš jau girdėjau, jeigu plaukai šilto topo, reikia rinktis šaltus atspalvius (ir atvirkščiai), todėl rekomenduoju atkreipti dėmesį į pilkus atspalvius, jų yra begalybė, o surasti savo labai lengva. Odiniai drabužiai labai madingi ir dabar (ypač ilgi sijonai), ir bus madingi šį rudenį, todėl jeigu dar neturite, pats laikas nusipirkti odines kelnes arba suknele. Na o dabar apie kiekvieną derinį plačiau...







https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205523231295863&set=a.10205491662346659.1073741893.1104197342&type=1&theater

Odinė suknelė Bershka
Delninukė - Marc by Marc Jacobs
Liemenė - Marc By Marc Jacobs
Pėdkelnės - La Perla
Papuošalas (apyrankė) Fashon Zone
Aukštakulniai - Renzi SS'15




Palaidinė Zara
Kelnės Bershka
Aukštakulniai Renzi SS'15
Rankinė  Charles & Keith

Makiažams naudojau



Kai reikia idealaus veido tono nuotraukoms, aš rinkuosi Faerie Organic mineralinę pudrą: jos sudėtis natūrali, gerai ir lygiai padengia veido odą, nekemša porų ir atrodo labai natūraliai.



PUPA Art šešėlių paletę - išbandyta ir įvertinta, nuostabus produktas. Aš vis dar naudoju vieną paletę, nes vis neturiu galimybių padaryti kitų palečių nuotraukų, galiu pasakyti - spalvos tobulos, laikosi ir tušuojasi idealiai, o makiažų variantų - begalybė.  Į 5 renginius iš 6 ar dariau makiažą būtent su šia palete.


Gosh No LIMIT LUSH MASCATA - gerai ilgina, tankina ir storina blakstienas. Nuostabus produktas. Būtinai papasakosiu plačiau.









SHARE:

12 komentarų

  1. Anonimiškas2015-03-29 15:03

    Antras derinukas labai gražus, ypač aukštakulniai - super:)
    Indrė

    AtsakytiPanaikinti
  2. kita živilė2015-03-29 15:06

    Antros dienos įvaizdis labai fainas. O pirmą dieną tai... biški trūksta kelnių prie tos tunikutės. Jei tik stovėjai, tai gal ir pusė bėdos, atrodo dailiai, bet sėdėt... Beje, nuostabūs bateliai. Abeji.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, šį kartą bloggeriai stovėjau, todėl stovėjau visas 5 valandas. ;-)))

      Panaikinti
    2. Vajezau! Stovejai 5 valandas? cia dar ir istvermes kiek reikia...

      Panaikinti
    3. Reikia didelio noro patekti, o stovėti čia jau ne taip svarbu.

      Panaikinti
  3. Anonimiškas2015-03-29 17:17

    Koraline rankine nuostabi. Ziurejau sveciu galerija ( man atrodo lrytas.lt puslapyje). Ziuriu, nuostabi rankine! Padidinu foto - ogi Aliona! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, tik vakar prisiminiau kad tokį rankinuką aplamai turiu, nes reikėjo kažkuo prie aukstakulnių.

      Panaikinti
  4. Su tokiais batais 5 h stovėt. Wow. Pagarba. Aš visgi į darbą rinkčiausi patogesnius.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai norėjau kad patekti į kadrą, todėl teko rinktis gražius, bet nelabai patogius batus. Jau vakaro pabaigoje buvo kojų koma ;-) bet ištveriau..

      Panaikinti
    2. O tai ten ne visi norintys gali nusifotkint prie sienelės (iš fotkių kiekio taip atrodo)? Mėgstu į žiūrovų aprangą pavėpsot žiniasklaidoj. Ir ne tik šio renginio :)
      P.S. bet gi daugybė patogių batų yra ne mažiau gražūs už kilerius. Kita vertus po tokio renginio būtų puiki proga testuoti kokius nors kojas vėsinančius ir gaivinančius produktus :)

      Panaikinti
  5. Visus norincius prie to tapeto fotografuoja, kaip ir visuose renginiuose :) pirmas derinys mano nuomone labai pro sali, labai rezia aki liemenes ir virsutines dalies rubo (suknele neapsivercia liezuvis pavadint :D faina, kad Aliona ir ne -niolikos budama gali tokias suknytes deveti, nes kojos labai grazios!) ilgiu skirtumas. 5h stoveti- siaubas :( lauksim straipsniu :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Su tokiu puzu ne tokias sukneles reikia rinktis...

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig