2015 m. kovo 24 d., antradienis

Planeta Organica Dead Sea Negyvosios jūros purvas


Šiandien mano antrasis pasakojimas apie Planeta Organica Negyvosios jūros pudrą, aš vakar apsilankiau Elevitoje, ir pamačiau kad šitai produktų linijai taikoma net 35% nuolaida. Nusipirkau  Planeta Organica gelį nuo celiulito su šaldomuoju poveikiu, norėjau nusipirkti dar savo mėgstamą kūno pilingą su šildomuoju efektu nuo celilito, bet jo jau nebebuvo. Aplamai, šios linijos Elevitoje daugiau nebebus, jie išparduoda likučius, todėl tai puiki proga nusipirkti ką nors su didele nuolaida. Mano vonioje jau seniai stovi Negyvosios Jūros purvas, šiandien apie jį papasakosiu smulkiau.



Gamintojo aprašymas:


Negyvoji jūra – tai unikalus gamtinis gydomųjų druskų ir purvo šaltinis. Natūralus Negyvosios jūros purvas biologiškai aktyvių medžiagų dėka, pasižymi stipriu tonizuojančiu ir jauninančiu poveikiu. Purvas gali būti naudojamas kaip priemonė įtampai ir stresui mažinti, puikiai valo odą, padeda kovojant su antsvoriu ir celiulitu. Kaukės pagamintos šio purvo pagrindu stiprina plaukus, saugo nuo jų slinkimo ir pleiskanų atsiradimo.
Naudojimas:
  • Plaukams:kaip kaukę tepkite nedidelį kiekį purvo ant drėgnų išplautų plaukų nuo šaknų ir galvos odos, palikite 10-15min. Nuplauti šiltu vandeniu.
  • Veidui: kaip kaukę tepkite nedidelį kiekį purvo ant sausos švarios odos, venkite sričių aplink akis, palikiti 7-10min. Nuplauti šiltu vandeniu. Kaip šveitiklį tepkite nedidelį kiekį purvo ant drėgnos veido odos, masažuokite 1-2min. Nuplauti šiltu vandeniu.
  • Kūnui: pradžioje naudokite šveitiklį, tada plonu sluoksniu tepkite purvą ant probleminių sričių, apvyniokite plėvele, palikite 30 min. Nuplauti šiltu vandeniu.
Talpa - 450 ml.
Kaina: 8,11 EUR (5,27 EUR)
Kur pirkti: www.elevita.lt  (dabar taikoma 35% nuolaida)
Gamintojas - Planeta Organica.
Sudėtis: Dead Sea Mud
Įpakavimas:





Konsisitencija:






Mano nuomonė:

Labai gaila, kad Elevita atsisako tokių gerų priekių, aš esu mačius šios produktus Eurokos parduotuvėje, todėl manau pirksiu savo mėgstamus produktus būtent ten. Na o šiandien pasakoju apie Negyvosios jūros purvą. Visi mes puikiai žinome, kad negyvosios jūros purvas yra gerai, tačiau rasti tikrąją sunku, taip pat reikia tiksliai žinoti kaip jį naudoti, nes jis yra be galo sūrus, labai jautriai odai jis gali netikti. Aš trumpai papasakosiu kaip aš jį naudoju: jeigu užpuola spuogai, o pas mane taip kartais būna, aš darau purvo veido kaukes, galiu laikyti ne ilgai, ne daugiau 5 minučių, druska daro savo, bet spuogai užgyja žymiai greičiau (negalima prieš tokias kaukes darytis pilingus, nes po pilingo veido oda būna labai jautri, ir kaukės poveikis bus dar stipresnis.) Kaip jau sakiau, tokios kaukės netinka labai jautriai ir sausai odai. Kartais  nuo karto darau probleminių vietų įvyniojimus su purvu, tai nėra labai maloni ir patogi procedūra, purvas bėga kol tu jį apvilioji su maistine plėvele, tačiau kūno oda sustangrėja ir rezultatas man patinka. Aš dar įdedu kelis šaukštus purvo tiesiog į vonią, tokios procedūros padeda atsipalaiduoti ir suteikia odai švelnumo. Perskaičiau aprašymą, kad purvą galima naudoti kaip plaukų kaukę, aš to daryti nerizikuoju, nes ir taip sausa galvos oda gali dar labiau išsausėti, manau tokios procedūros geras pasirinkimas riebiai galvos odai su pleiskanoms. Noriu pasakyti, kad produktas naudojasi labai taupiai, po mėnesio naudojimo pas mane beveik dar pilnas įpakavimas.



SHARE:

4 komentarai

  1. O kas jums sakė, kad nebebus? Aš šiandien buvau, specialiai pasiklausiau, sakė kitą savaitę papaildymas, nes paskutinius įpakavimus pasiėmiau.,.. Kas čia dabar melavo..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man pasakė vadybininkė, kuri sėdi už stiklo. Aš ieškojau pilingą su pipirais, bet jo jau nebebuvo, užėjau paklausti kada bus, sakė jau nebe. Man tikslo meluoti nėra, čia vienintelė kompanija su kuriais nebendradarbiauju, ir produktų testavimui negaunu, kas patinka, nusiperku.

      Panaikinti
  2. Jūs ga ne taip supratot, melu ir nekaltinau, tik sakau, ką man sakė :) Vadinasi, melavo ta mergina, kuri man sakė :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig