2015 m. kovo 18 d., trečiadienis

PUPA Pupart Palette Akių šešėlių rinkinys (spalvos numeris 005)




Pagaliau lauke nuostabus oras, šviečia saulė ir galima normaliai daryti nuotraukos. Šiandien aš nusprendžiau išsirinkti vieną iš gautų PUPA Art palečių, išbandyti atspalvius ir jų pigmentaciją. Man darė makiažą su PUPA Art šešėlių palete, tačiau kai visažistas daro makiažą, tai visai kas kitą, kai tu pats įkiši rankas į šešėlius. Iš visų gautų palečių aš išsirinkau pačią ryškiausią, nes man ne balo patiko matiniai ir blizgūs atspalviai, o tamsiai violetinis bus mano mėgstamu atspalviu. Noriu parodyti Jums spalvas ir dieninio makiažo variantą, šiandien važiuoju į miestą į verslo susitikimą, todėl tamsių atspalvių pasirinkti negalėjau, gavosi labai gražus Nude makiažo variantas.





Gamintojo aprašymas:


Šie rinkiniai - daugiau nei paprasta makiažo priemonių dėžutė. Tai puikiai ir unikaliai sukurtas derinys, kuriame galima rasti geros kokybės kosmetikos priemonių, skatinančių moters smalsumą ir fantaziją kuriant makiažą.

Kaina: 23 EUR

Kur piktri: www.kristiana.lt www.e-kosmada.lt

Spalvos:









Aš radau internete makiažo variantą, būtinai išbandysiume sekmadienį:



Nude makiažas:







Mano nuomonė:

Labai nustebino PUPA Art šešėlių kokybė, net šviesūs atspalviai labai pigmentuoti, kad yra labai retas atvejis. Mano mėgstamos Urabn Declay šešėlių pigmentacija prastesnė, jos byra, o čia stebuklingai gerai, šešėliai nebyra ir gerai perduoda savo atspalvius. Tiesą, aš naudojau Me Up Factory akių šešėlių pagrindą.

PUPA Art šešėlių paletė idealiai tinka kaip vakariniam, tiek ir dieniniam makiažui atlikti. Spalvos parinktos labai gerai ir gražiai, paletėje yra satininiai ir matiniai atspalviai. Aš savo makiažui maišiau matinius su satininiais. Naudojau 8, 7, 6 ir 2 atspalvius. Kaip aš pasakojau, man labiausiai patiko pilkas ir violetinis atspalvis, jie labai pigmentuoti ir puikiai tiks  vakariniam makiažui. Negaliu nepaminėti gražių matinių smėlio spalvos šešėlių. Vienu žodžiu, paletė patiko labai, kokybė tobula. Aišku teptukas nelabai, tačiau mes visi puikiai suprantame, kad tam, kad atlikti makiažą reikia naudoti žymiai daugiau įvairių teptukų, todėl aš niekad nežiūriu ir nevertinu teptukų, kurie yra paletėje. Rekomenduoju išbandyti, nes PUPA ART šešėlių palečių pasirinkimas tikrai labai didelis.

PR Sample







SHARE:

2 komentarai

  1. Labai grazus makiazas, o violetine spalva is paletes tai is vis puiki!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, pabandysiu su violetiniu atspalviu padaryti makiažą savaitgalį

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig