2015 m. balandžio 26 d., sekmadienis

ANNY Fashion Blogger in the City Collection Summer 2015


Dar vieną naujieną, šį kartą naujoji ANNY vasaros kolekcija skirta Mados Bloggeriams, negalėjau nepasidalinti. Kolekcijos įkvėpimas - mados bloggerių gatvės stilius, graffiti nuspalvintos sienos, kur bloggeriai daro savo asmenukes. Kolekcijoje pristoti keturi nagų lakai ir du viršutiniai sluoksniai.












084 Olivia was here - klasikinė raudona spalva
699 style explosion - juodai baltas viršutinis sluoksnis
168.80 on fire - ryškiai radians atspalvis




382.80 Sky walker - dangiškai mėlynas
698 street art news - mėlynos slaps viršutinis sluoksnis (blizgučiai)
168.30 Model off duty - švelniai oranžinis-koralų atspalvis


Mano nuomonė:

Niekam ne paslaptis, kad užsienio mados bloggeriai tai paskutinės mados tendencijos. Aš pati seku kelis mados bloggerius tam, kad suprasti kokie atspalviai ir drabužiai yra madingi, juk mados bloggerio pagrindinis tikslas išvesti madą į gatves, parodyti kaip galima apsirengti, derinti atspalvius, jungti madingas tendencijas ir paprastus drabužius kombinuoti su vardiniais. Būtent to išmokau iš užsienio bloggerių, būtent taip darau savo bloge, bet dar tik nokinuosi. Šnekant apie madingas nagų lako tendencijais, jais jau pasirūpino ANNY, šeši madingiausi ir gerai žinomi bloggeriai sukūrė šią nagų lako kolekciją. Labiausiai patiko klasikinis raudonas, dangiškai mėlynas ir viršutiniai sluoksniai, būtent tokie atspalviai bus madingi šią vasarą, o apie ANNY nagų lakų kokybę pasakoti net nereikia, ji tobula.

PS. Hmm, kažkur tokius baltos spalvos batus aš jau mačiau, bet garbės žodis, dar prieš skelbiant šias nuotraukas, nes informaciją gavau tik šiandien. Tik mano aukstakulnių permatomos spalvos detelės, o ten juodos.









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig