2015 m. balandžio 26 d., sekmadienis

Apie PUPA kremines pudras (palyginimas)


Aš jau pasakojau apie kiekvieną PUPA kreminę pudrą atskirai, tačiau šiandien noriu jas palyginti, parašyti kiekvienos pliusus ir minusus, manau taip kiekvienai iš jūsų bus paprasčiau pasirinkti sau tinkančią, nes pasirinkimas tikrai labai didelis.

Galiu pasakyti iš patirties, kreminės pudros pasirinkimas labai svarbi ir atsakinga makiažo grandis. Pasirenkant kreminę pudrą būtina atsakyti į du pagrindinius dalykus: kokio tipo mano oda ir kokio efekto ant veido aš noriu. Ar tai matinis ar 'glow' efektas, kokio stiprumo maskavimo reikia, kaip ilgai turi išsilaikyti pudrą ant jūsų veido.

Kai jus tai jau išsiaiškinot, reikia tinkamai pasirinkti pudros atspalvį. Pudros tekstūrą ir konsistenciją testuojame ant rankos, o pudros atspalvius ant veido (pudros spalva turi atitikti jūsų kaklo atspalvį, nes kitaip bus negražu) dienos šviesoje. Dažniausiai parduotuvėje būna geltonos spalvos apšvietimas ir jūsų pasirinktos pudros atspalvis atrodo tobulas, bet dienos šviesoje spalva per tamsi. Aš rekomenduoju užtepti pudrą ant veido ir išeiti į lauką, tik taip galima padaryti sprendimą dėl tinkančios spalvos. 

Na o dabar apie pačias PUPA pudras:


PUPA Active Light lengviausia iš visų PUPA siūlomų pudrų, maskavimas nuo mažo (vos matomo ant veido) iki vidutinio. Jį galima pasiekti sluoksniuojant pudrą ant veido. Pudra tinka normaliai-riebiai veido odai (paryškina sausas vienas, todėl sausam veidui nerekomenduojama), matinio efekto nesuteikia, bet atrodo labai natūraliai. Labai didelio švytėjimo neturi, tačiau darant nuotraukas pasireiškia 'glow' efektas, veidas neatrodo plokščias. Išsilaiko ant veido iki 6 valandų, po to makiažą reikia taisyti su kompaktine pudra.





PUPA Like a Doll mano mėgstamiausia kreminė pudra - jos konsistencija labai lengva, tačiau pudra gerai drėkina veido odą. Maskavimas nuo labai lengvo iki vidutinio. Aš tepu kelis sluoksnius pudros ant probleminių vietų ir vieną vos matomą pudros sluoksnį ant viso veido, taip veidas atrodo labai gražiai ir makiažo nesimato. Turi 'glow' efektą, tačiau jis nėra labai blizgantis. Nors pudra rekomenduojama visų tipų odai, aš sakyčiau pudra labiau tinka sausai-normaliai odai, nes 'glow' efektas gali būti nepriimtinas riebios odos savininkėms. Pudra laikosi ant veido apie 4-6 valanadas, po to atsiranda blizgesys, kurį reikia koreguoti su pudra.



PUPA Fondotina Antitraccia kreminės konsistencijos gerai maskuojančia kreminė pudra. Maskavimas nuo visuitinio iki pilno. Pudra ilgai išsilaiko ant veido, gerai maskuoja nelygumus ir trūkumus, nesausina odos tačiau labai sausas vietas gali paryškinti. Rekomenduojama visų tipų odai, aš su tuo sutinku, tik reikia naudoti makiažo bazę tam, kad jeigu veidas ypatingai sausas, nesimatytų veido šerpetojimų. 



Apibendrinat noriu pasakyti, kad rinkoje yra labai daug kreminių pudrų, kurios geriausios spręsti tik Jums, svarbu tinkamai įvertinti savo norus ir tada pudros pasirinkimas bus labai lengvas. Dar noriu pridurti, kad kosmetinėje turi būti kelios kreminės pudros: 

lengvos konsistencijos kiekvienai dienai ir vasarai. Riebios odos savininkės vasarai renkasi matiškumo suteikiančias pudras, o sausos odos savininkės - lengvas, spindesio suteikiančias.

ir gero maskavimo suteikiantį pudrą. Tokios pudros naudojamos ypatingoms progoms, vakariniams makiažams ir turi ilgalaikį maskavimo efektą, kiekvienai dienai tokių pudrų naudoti nerekomenduoju, dabar madingas natūraliai atrodantis makiažas.




Tikiuosi padėjau Jums su apsisprendimų, jeigu yra klausymų, mielai atsakysiu komentaruose.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig