2015 m. balandžio 26 d., sekmadienis

„RASA“ INTENSYVIAI MAITINANTIS KŪNO KREMAS




Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, mes visą savaitę šnekėjome apie kūno kremus ir balzamus. Šiandien noriu užbaigti šį temą ir papasakoti apie Rasa Unique Body Care kūno kremą u makadamijos ir argano aliejais.






Gamintojo aprašymas:





Unikalios formulės efektyvumą užtikrina trijų aktyvių komponentų sąveika. Prabangūs, aktyviomis maitinamosiomis savybėmis pasižymintys argano bei makadamijos aliejai atkuria išsausėjusią odą ir suteikia jai išskirtinio švelnumo. Vitaminų kompleksas padeda išsaugoti sveiką odos struktūrą ir veikia kaip antioksidantas. Patikrinta dermatologų.
 
Rankų odos priežiūrai rekomenduojame RASA UNIQUE HAND CARE intensyviai maitinantį rankų kremą.

Sudėtis:





Kaina: apie 4,50 EUR

Įpakavimas:






Konsisitencija:





Mano nuomonė:

Šnekant apie Rasa kompanijos naujienas kūno priežiūros linijoje, noriu pasakytu, kad man labiausiai patiko Rasa drėkinamasis losjonas (žalias įpakavimas, aš apie jį jau rašiau bloge), nuostabus mėtos ir alijošiaus gaivus kvapas. Intensyviai maitinantis kūno kremas kvepia saldžiai, viskas labai logiška, sudėtyje makadamijos ir argano aliejai.  Konistencija pakankamai tiršta, tačiau neriebi, kremas susigeria į kūno odą labai greitai, nepaliekant lipnumo. Rasa kūno kremas gerai drėkina kūno odą, ypatingo maitinimo efekto nepastebėjau, tačiau vargu, ar vasarai reikia tokio. Rekomenduoju kremą saldžių kvapų mėgėjams. 

PS. Parduotuvėje susipažinau su Margaritos kūno kremu su agurkais, man Rasa žalios spalvos kvepia žymiai maloniau ir gaiviau. Tai mano favoritas, rekomenduoju.

PR Sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig