2015 m. balandžio 24 d., penktadienis

Dove Summer Glow švelnus savaimio įdegio losjonas kasdieniniam naudojimui




Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šį savaitę mano bloge kūno losjonų ir kremų savaitė. Vasarai reikia ruoštis iš anksto, todėl rinkoje atsiranda vis daugiau ir daugiau kūnui skirtų priemonių: tai drėkinamieji losjonai (būtent tokios konsistencijos reikia vasarai), pažangios priemonės nuo celiulito (mačiau naują Lirene produktų liniją nuo celiulito, viskas kaip ir gerai, tačiau kainos kandžiojasi), savaimio įdegio priemonės (šiandien kaip tik tokią priemonę ir aptarsime) ir greitu metu, priemonės nuo saulės, nors Kristianoje aš jau mačiau kelis naujų priemonių stendus, o nuostabios Lush priemonės iš saulės linijos dar laukia savo valandos nuo praeito rudens, tiesiog trokštu jas išbandyti. Na o šiandien mūsų pokalbio tema: savaimio įdegio losjonai. Aptarsime geriausią iš jų: Dove losjoną kasdieniniam naudojimui.


Gamintojo aprašymas:


Maitinamasis losjonas Dove Summer Glow normaliai odai su lengvu savaime tonuojančiu efektu maitina odą, palaipsniui sustiprindamas jos natūralų atspalvį.


Sudėtis:




Talpa: 250 ml.

Kaina: 5,12 EUR

Pasirinkimas:

(tamsiai ir šviesiai odai)




Įpakavimas:








Konsistencija:






Mano nuomonė:

Savaimio įdegio losjonai būna kelių rūšių: tai kasdieniniam naudojimui skirti losjonai (kurie suteikia lengvą įdegio spalvą palaipsniui) ir savainio įdegio losjonai, kurie suteikia spalvą iš karto. Pirmieji veikia labai švelniai, o antras variantas suteikia spalvos iš karto, tačiau kūnas gali gautis oranžinis, būti oranžiniais dryžiais (man taip buvo), rankos, jeigu jas blogai išplauti būta irgi tragiškai oranžinės, o balti drabužiai sugadinti, aš jau nešneku apie kepinto viščiuko kvapą, taip vyksta rudos spalvos reakcijos. Aš tokiems losjonams sakau griežtai ne, nes per daug vargo. Rinkosi kūno losjonus kurie rudą spalvą suteikia palaipsniui, prieš tai  turėjau Decleor, tačiau jo kaina tikrai labai aukšta. Šį pavasarį aš ieškojau ką nors pigesnio.  Maximoje Grožio Mugėje radau Dove savaimio įdegio losjono variantus: šviesiai odai ir tamsesnei odai. Mano oda pakankamai tamsi, todėl aš pasirinkau antrą variantą.

Pradžioje noriu aptarti įpakavimą: plastikinis buteliukas su dangteliu, losjono konsistencija pakankamai tiršta, todėl likus pusei buteliuko, losjoną reikia kratyti, nes kitaip neišsispaudžia. Losjono kvapas malonus, taip pat losjonas puikiai drėkina kūno odą. Man patiko Dove Summer Glow todėl, kad oda po naudojimo nėra oranžinės spalvos, po kelių naudojimų, mano kūno oda buvo jau pakankamai tamsaus atspalvio, jokio kepinto ar deginto viščiuko kvapo nebuvo. Super, man produktas labai patiko. Spalva nusiplauna po kelių kūno šveitimo procedūrų.



SHARE:

1 komentaras

  1. Ankščiau labai dažnai naudodavau Dove losjonus, labai patikdavo :) O šio nesu bandžiusi, reiks nusipirkti :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig