2015 m. balandžio 29 d., trečiadienis

Šį mėnesį pabaigiau


Eina į pabaigą dar vienas mėnuo, todėl noriu labai trumpai aptarti su Jumis pasibaigusius produktus ir išbandytus mėginukus, šį kartą viskuo daug, todėl pasiimame puodelį skanios kavos.


Gosh Curl it Baby plaukų šampūnas - nežinau kodėl, bet šampūnai pas mane pasibaigia žymiai greičiau, bei plaukų balzamai. Įtariu kad vaikinas irgi naudoja mano mėgstamiausias plaukų priemones, tačiau tik be balzamo. Šnekant apie Gosh šampūną, galiu pasakyti, sunaudojau su dideliu malonumu. Patiko ne tik man, bet ir mano plaukams, po naudojimo plaukai tiesūs, glotnus ir gražiai blizga, šampūnas nesausina ir taip mano sausų plaukų galiukų. Pirksiu dar.

Bielita Lux color dažomasis plaukų balzamas - jau ilgą laiką naudoju plaukų tonavimui. Nestipriai gadina plaukus, o spalva gaunasi labai graži.

Planeta Organica Alepo shampoo - irgi patiko mano plaukams, nuostabus rytietiškas šampūno kvapas.

Estel Miracle Otium naktinė plaukų kaukė - kaukę reikia tepti nakčiai, o iš ryto plauti plaukus įprastai. Stebuklų nepadarė, tačiau po naudojimo plaukai atrodo tikrai gražiau, jie minkštesni, tiesesni ir galiukai mažiau skilinėja.


Planeta Organica Negyvosios jūros druska- naudojau vonioms, taip efektas nuo priemonių skirtų celiulitui mažinti būna didesnis.

Natura Siberica vyriška dušo želė - man labai patiko kvapas, toks gaivus unisex, taip pat gamintojas žada, kad dušo želė atgaivina po sunkios nakties, pagyrų ir suteikia energijos.

Lush Prince Sharming dušo želė - nuostabiai kvepiantis kūno priežiūros produktas iš Valentino dienos  kolekcijos. Tačiau mano mėgstamiausiai dušo želė iš Lush Bubble Gum.

Bio2You kūno šveitiklis su greipfrutų ekstraktu - sunaudojau su dideliu malonumu, nuostabus kvapas ir kūno drėkinimo efektas. Taip pat, produktas pagamintas Latvijoje ir sudėtis natūrali.


Vito kosmetic vonios druskos - labiausiai patiko druska svorio mažinimui. labai ypatingo kvapo druskos neturi, tačiau gerai atpalaiduoja ir maitina kūno odą, o man patikusia druska - šalina toksinus, po jos naudojimo Planeta Organica šildantis kūno pilingas tiesiog degina.



Planeta organica modeliuojantis kūno gelis (šaldantis poveikis) - atėjo pavasaris, todėl pradėjau dar labiau rūpintis savo kūno odą, naudoju daug stangrinančių kūno priemonių. Per ilgą laiką supratau, kad mano mėgstamiausios Planeta Organica šaldantis kūno gelis ir Cistaja Linija šildantis gelis nuo celiulito. Perku jau n kartų.


Kiek bebandyčiau moteriškų dezoronatų, vistiek grįžtu prie vyriško Old Spice varianto. Žymiai geriau saugo nuo prakaito ir netepa drabužių.

Fenjal dušo želė - labiausiai patiko Sensetive kvapas ir konsistencija. Gėrai drėkina kūno odą, o kvapas toks švelnus. Noriu išbandyti dar Fenjal dušo aliejų.


Kaip įprasta dažiau plaukus su estel miltikais ir oksidantu.


Tokia pat situacija ir su dantų pastomis, kiek bebandyčiau kitų, vistiek grįžtu prie Korėjietiškų. 


Mėginukai- nuostabus dalykas, panaudojus vieną sunku parašyti pilną atsiliepimą apie poveikį ir rezultatą, tačiau tai puiki galimybė apsispręsti - tinka produktas, ar ne.

Purederm veido pilingas ir vitamininė kaukė - nuostabus dalykas, pilingas gerai valo veido odą, o citrusinė kaukė balina veido odą, gaivina, bei drėkina.

L'oreal Nude CC kremas - man labai patiko rezultatas ant veido, graži, lygi veido oda. Taip pat kremas žalios spalvos, tepant keičia atspalvį. Puikiai maskuoja nelygumus ir raudonį.

Skincode essentials brightening eye contour cream - paakių kremas, gerai atgaivina ir maitina paakių odą, tikrai nusipirkčiau pilną įpakavimą.

Puriio Snail all in One veido prausiklis - gerai valo, tačiau sausina veido odą.

Tony Moly Intensive Care sleeping pack - labai patiko efektas, oda tapo lygesnė, skaistesnė ir pailsėjusi.

GlamGlow veido kaukė - iš serijos, kaip po vieno mėginuko norisi nusipirkti ir išbandyti visą produktų seriją. Labai patiko rezultatas, tačiau jautriam veidui netinka.

Nook giliai maitinantis ir amstantis šampūnas ir plaukų kaukė - nelabai tiko mano plaukas, nes suteikia apimties, o aš tokio efekto nemėgstu.

Nook blonde serum - nuostabus violetinės spalvos aliejukas plaukas, suteikia spindesio ir glotnina plaukus.

Armani Si kvepalai - mėginuką radau viename iš žurnalų, labai patiko, mielai priglausčiau pilną buteliuką.


Coco Cola lūpų balzamas - gulėjau mašinoje, naudojau pastoviai. Labai patiko kvapas, tikros coca -cola ir rezultatas-  gerai drėkina lūpas.

Revivor plaukų serumas - netiko mano plaukams, nes juos riebina.

Biokera plaukų aliejus - vienas iš mano mėgstamiausių, irgi perku ne pirmą kartą. Patinka nes labai tirštos konsistencijos, gerai maitina plaukų galiukus ir yra mini įpakavimai.

Elemis papajos enzinimis pilingas - labai švelnus pilingas, gerai ligina veido odą, tačiau stebuklo tikrai nėra.

Skincode Cellular recharge age-renewing mask - o čia tikras stebuklas, po kelių mėginukų nusprendžiau nusipirkti pilną įpakavimą. Kaukė gerai drėkina, švelnina ir skaistina veido odą.

Tokie buvo mano mėnesio pabaigtukai, iki kito karto, tikiuosi kitą kartą jau bus video, nes norisi pasakyti žymiai daugiau, negu parašyti apie produktą kelis sakinius.












SHARE:

1 komentaras

  1. O man su balzamais atvirkščiai. Balzamą išnaudoju, šampūno dar pusė ar net daugiau būna likę, nors vyras irgi naudoja tuos pačius.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig