2015 m. gegužės 13 d., trečiadienis

essence trend edition “Arriba!”


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu labai trumpai papasakoti apie naują essence kosmetikos kolekciją: Arrbiba. Man patiko patiko visi produktai, kad laukiu nesulaukiu kolekcijos Lietuvoje. Spalvos labai ryškios ir vasariškos, o vien plaukų kreidos ką reiškia. 








"Viva México! Šią vasarą, essence keliauja į Majos vietas, sombreros ir gražių paplūdimių Kankunas. Nuo birželio ir liepa 2015 vidurio su nauja tendencija essence vidury žemės šaukia "¡Arriba!". Tiesiog tokiais spalvingais dalykais mes galime grožėtis tipiškuose  Meksikos savaitės rinkose, šį kartą essence siūlo geriausias ir gražiausios tendencijos Meksikietiškų ryškių spalvų produktus. Įkvėptas spalvotų žiedų ir gėlių suknelių. 




essence ¡Arriba! – eyeshadow - akių šešėliai - Latin eyes, taip sako Meksikoje apie gražų akių makiažą. essence siūlo naudoti po vieną atspalvį, arba maišyti visus kartu.

Spalvos:

01 la vida loca 
02 macarena mint. 






essence ¡Arriba! – lipgloss  - ¡Hola, guapa! Nuostabus vaisinis aromatas ir skonis, o raudona ir rožinė spalvos suteiks jūsų lūpoms nepakartojamą spindesį.
 
Spalvos:


01 hola guapa 
02 red corazón. 


essence ¡Arriba! – blush Mekstiekietiška saulė. Daugiaspalviai skaistalai suteiks jūsų veidui ypatingo grožio ir spindesio.

Spalva:

01 Baila, baila










essence ¡Arriba! – nail polish - nagų lakas ir viršutinis sluoksnis - skirtingų tekstūrų nagų lakai: rožinis ir žalais - matiniai, violetinis ir raudonas - spindinčio metaliko tekstūra. Taip pat, essence siūlo du skirtingus viršutinius sluoksnius.




essence ¡Arriba! – hair chalk spalvotos kreidos plaukams. Pakeisti ir paryškinti plaukų spalvą galima labai paprasta, tiesiog reikia perbraukti su essence spalvota kreida per garbanas. siūlomi du atspalviai: žalias ir rožinis.


essence ¡Arriba! – fan


Mano nuomonė:

Labai graži ir ryški kolekcija, taip, suprantu, tekstūros ir atspalviai kažkur buvo, tačiau aš būtinai atkreipsiu dėmesį į plaukų kreidas, raudoną ir violetinį nagų lakus ir lūpų blizgius (jeigu skonis nebus per stiprus). O kas patiko Jums?










SHARE:

4 komentarai

  1. Ziauriai fainai kolekcija! Aisku teksturos matytos, bet plauku kreidas ir veduokle as tikrai nusipirksiu, del viso kito galvosiu parduotuveje. laukiam!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas2015-05-13 16:04

    Tai kad nebus šių vasaros kolekcijų Lietuvoje... Essence atstovai savo Facebook paskyroje parašė, kad visą vasarą galėsime džiaugtis Brit Tea kolekcija... :D
    Nieko džiuginančio ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. na tiesiog nerealu :D :))))

      Panaikinti
    2. Aš, tiesą sakant, dar Brit Tea kolekcijos nemačiau, Vilniuje parduotuvėse kur aš apsilankau jos nėra, o važiuoti per visą miestą ir ieškoti nematau prasmės. Laukiu vestuvinės Catroce kolekcijos, turėtų būti įdomi.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig