2015 m. gegužės 11 d., pirmadienis

FreshLook AIR OPTIX® COLORS - akių spalvą keičiantys akių lęšiai (spalva Sterling Grey)




Kaip dažnai norisi to, ko nėra. Garbanotų plaukų savininkės svajoja apie tiesius plaukus, tamsios spalvos plaukų savininkės svajoja apie šviesias garbanas, tamsių akių merginos nori pilkų arba žalių kerinčių spalvos akių. Viskas labai paprasta, mes nestovime vietoje, ir visus norus įgyvendinti galima labai paprastai. Prisimenu, kaip svajojau apie šviesią akių spalvą, bet mano akių spalva pakankamai tamsi, permušti rudo pigmento spalvą labai sunku, todėl pasirinkimas buvo arba ryškiai mėlynos spalvos lęšiai (jie atrodo visiškai nenatūraliai) arba žalios spalvos lęšiai (FreshKon Cool Green). Šį kartą mes testuojame FreshLook AIR OPTIX® COLORS lęšius šviesiai pilkos spalvos Sterlin Grey.





Gamintojo aprašymas:




AIR OPTIX® COLORS - spalvoti kontaktiniai lęšiai, pagaminti iš silikono-hidrogelio medžiagos bei išsikiriantys itin dideliu deguonies pralaidumu, kuris net 6 kartus didesnis nei kitų populiariausių spalvotų kontaktinių lęšių. Didelis deguonies pralaidumas leidžia akims jaustis komfortabiliau ilgesnį laiką – akys nėra dirginamos, išlieka baltos ir sveikai atrodo iki dienos pabaigos.
Šie lęšiai gaminami pritaikant vientiso plazminio paviršiaus technologiją, kuri saugo juos nuo baltymų nuosėdų bei apnašų kaupimosi, taip pat padeda išlaikyti drėgmę ant lęšio paviršiaus.
AIR OPTIX® COLORS kontaktiniai lęšiai:
  • pasižymi natūralia spalva, nes yra sukurti remiantis FreshLook® 3-in-1 spalvų technologija – spalva įliejama į silikono-hidrogelio medžiagą, o ne tiesiogiai spausdinama ant lęšio paviršiaus;
  • išsiskiria mažesniu nei daugumai spalvotų kontaktinių lęšių būdingu diametru, o tai prisideda prie dėvėjimo komforto didinimo, nes lęšis mažiau juda akyje;
  • sukurti tiek trumparegystės korekcijai, tiek natūralios akių spalvos pakeitimui, neturint regėjimo sutrikimų.

Galite rinktis net iš devynių AIR OPTIX® COLORS kontaktinių lęšių spalvų, kurios suteiks ryškumo bei pagyvins natūralią akių spalvą ar suteiks galimybę ją visiškai pakeisti.
Galimos spalvos: Pure Hazel, Blue, Green, Gray, Brown, Honey, Brilliant Blue, Gemstone Green, Sterling Gray.

Kaina: 22,02 EUR (2 lęšiai)






Prie lęšių pasirinkau 

EyeSmile BioCare All-in-One

EyeSmile Biocare All In One yra vienintelė kontaktinių lęšių priežiūros priemonė su ramunėlių ir akišveitės ekstraktu. Šie augalai turi akims naudingų savybių, mažina alergines reakcijas, akių sudirgimą. EyeSmile Biocare All In One priežiūros priemonėje esantis žolelių ekstraktas turi antiseptinį poveikį, mažina paraudimą, perštėjimą, smėlio ar svetimkūnio pojūčius, kuriuos gali sukelti tokie aplinkos faktoriai kaip dulkės, vėjas, saulės spinduliai, prastai vėdinamos patalpos ar žydintys augalai. Naudojant EyeSmile Biocare All In One priežiūros priemonę kontaktinių lęšių nešiojimas tampa malonesnis lęšius nešiojant nuo ankstyvo ryto iki vėlyvo vakaro.

Talpa: 360 ml.

Kaina: 5,14 EUR








Aš pirkau internetinėje parduotuvėje, ten galima pasirinkti pristatymo būdą: arba paštu, arba per terminalą, arba atsiimti optikoje. Aš norėjau atsiimti optikoje ir padaryti kelias nuotraukas, taip pat apžiūrėti asortimentą (ZYNKY optika, Adresas Verkių 29, Vilnius)












Rezultatas:

Mano akių spalva:




O dabar su FreshLook AIR OPTIX® COLORS  Sterling Grey







Mano nuomonė:

Ką galima dar pridurti? Akių spalva su FreshLook AIR OPTIX® COLORS atrodo tobulai, būtent tokios ir norėjau, būtent tokios ir tikėjausi. Kaip visada, prieš užsakant, peržiūrėjau bloggerių nuotraukas, nes reklama - tai labai gerai, bet svarbiausia kaip produktas (lęšiai) atrodo realybėje. FreshLook AIR OPTIX® COLORS labai patogus, užsidėti labai lengva. Aš jau seniai nešioju kontaktinius lęšius, patikėkite, mano regėjimas labai geras, bet kartais nuo karto norisi paįvairinti akių spalvą. Jokio diskomforto aš nejaučiu, galiu prabūti su lęšiais visą dieną, tik reikia išmokti juos teisingai užsidėti ir naudoti specialius skysčius lęšiams. Ačiū labai www.gerilesiai.lt už nuostabią galimybę Rekomenduoju išbandyti FreshLook AIR OPTIX® COLORS, nes spalvos labai gražios, lęšiai atrodo labai natūraliai, spalvų pasirinkimas, labai didelis.

PS. Net makiažas pakeitus akių spalvą atrodo kitaip. Peržiūrėjau asortimentą optikoje, supratau kad man reiki dar violetinės ir žalios spalvos lęšių.


PR Sample










SHARE:

4 komentarai

  1. Realiai, moč, tinka tau :) Mat, tu iš esmės per šviesiai dažai plaukus. Ir prie natūralios akių spalvos tie plaukai taip... So so. O tos šviesenės akys prie šviesių plaukų labai neprastai atrodo.

    O naudoti tai greit priprantama (kasdien nešioju jau gal 18 metų :D)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš pritariu Noa :). Kadangi įsikibusi į šviesą plaukų spalvą, tai ir kitką tada reikia pritempt prie blondinės įvaizdžio, ir šios akys visiškai, VISIŠKAI pakeičia ir labai labai tinka :)
    Aš irgi norėčiau visai, bet labai bijau lęšius įsidėt ir išsiimt. Dažnai žiūriu, kaip brangusis tai daro, baisu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, man irgi labai patinka rezultatas. Aš jau seniai nešioju lęšius, pirmą kartą buvo labai baisu, bet noras turėti kito atspalvio akis buvo didesnis.

      Panaikinti
  3. O geras, nemaniau, kad kontaktiniai lęšiai su spalva iš tiesų gali taip pakeisti akių spalvą. Maniau, kad gali šiek tiek pašviesinti, bet ne visiškai pakeisti spalvą. Atrodo labai gražiai. O Jūsų natūralios spalvos akytės labai gražios. Pati visada labai tokių norėjau.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig