2015 m. gegužės 22 d., penktadienis

Misija vestuvės. Tortas


Žinote, ko aš laukiu labiausiai? vestuvinio torto. Žinau, kad daugumai nepatinka baltos spalvos glaistas, o man tai iš karto primena vestuvės, o pagaliau po tiek suvalgytų tortų, mano vestuvės. Todėl tortą aš rinkausi labai atsakingai. Čia svarbu ir dizainas ir skonis. Aš iš karto pateikiu mano pasirinkto torto dizainą. Manau kad tortas (pagal paskutines tendencijas) turi būti priderintas prie pagrindinių vestuvinių spalvų ir suknelės.

Noriu pašnekėti apie paskutines madingas tortų pasirinkimo tendencijas:

Pradėsime nuo tortų, kurie yra panašūs į vestuvines sukneles:


Prie Vera Wang suknelių




Klasikiniai vestuviniai tortai:








Vestuviniai tortai su gyvomiss gėlėmis:








Modernūs vestuviniai tortai:









Na o kuris tortas patinka Jums? Aš tiesą sakant pabijojau užsakyti ką nors super modernaus, vis dėl to tėvai ir giminė gali tokio pasirinkimo nesuprasti. Taip pat kitą kartą noriu Jums papasakoti apie desertinio stalo dekoravimą, nes šiais laikais vien torto neužtenka.











SHARE:

4 komentarai

  1. Man tas dryžuotas labai labai! Tiktų prie mano suknelės.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mano buvo puostas gyvom gelem, tokiom paciom kaip mano puokste, spalvos prie sukneles derintos. Siaip nezinau ar labai jau svarbu ta torto isvaizda, vis tiek ji inesa su fejerverkais ir fontanais sventes pabaigoje. Man svarbiau kad tortas butu skanus, o ten plunksnos kaip sukneleje, baltas glaistas ar cukrine mase- nebe taip aktualu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šiais laikais kiek pasižiūriu vetuvinių nuotraukų, visur yra desertų stalas. Todėl desertinio stalo papuošumas ir torto dizainas vos ne svarbiausias dalykas, po nuotakos įvaizdžio.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig