2015 m. gegužės 3 d., sekmadienis

TAO - atraskite ramybės oazę


Kol aš rašau ir tvarkau nuotraukas apie pirkinius Lenkijoje, siūlau susipažinti su Rituals naujienomis. Po kiekvieno išbandyto Rituals produkto, aš šią parduotuvę išimyliu vis labiau ir labiau. Labai gera kokybė, kaip pasirodo kainos nėra labai didelės, o kvapai - tiesiog rojus ir SPA salonas jūsų vonioje. Noriu pasidalinti informacija apie Nauja TAO kolekciją:


AO kolekcija - senovinis ramybės menas
Susipažinkite su atsinaujinusia Tao kolekcija - ji padės atrasti balansą tarp Yin ir Yang bei užtikrinti ramybės pojūtį šiandieniame skubančiame pasaulyje.

Tao - senovės kinų filosofija, siekianti atrasti tikrąją harmoniją tarp Yin ir YangYin atstovauja jūsų vidiniam pasauliui, tuo tarpu Yang - išorinėms įtakoms. Tao reiškia „kelią”, kurio pagrindinis tikslas - padėti mums atrasti pusiausvyrą tarp šių dviejų jėgų. Gyvenant tokiame neramiame pasaulyje labai lengva pasiduoti išorinių dirgiklių įtakai – Yang, šie mus išbalansuoja ir sukuria stresinę būseną.

Tao kolekcija

Naujoji Tao kolekcija su raminančiu baltuoju lotosu, gaivinančia kiniška mėta ir raminančiu Yi Yi Ren ingredientu buvo sukurta tam, kad padėtų jums atrasti balansą ir vidinę ramybę judriame pasaulyje bei skubančiame didmiesčio ritme. Wai Wang drėkinantis kūno šveitiklis atgaivins, sušvelnins ir išlygins jūsų odą, pašalindamas negyvas odos ląsteles. T’ai Chi dušo putos – želė, sujungiančios atpalaiduojančius Baltojo lotoso aromatus ir maitinančias Yi Yi Ren (ingrediento, naudojamo kinų medicinoje) savybes, suteiks jūsų odai švelnumo pojūtį. Atsipalaiduokite ir patirkite vidinę ramybę, apgaubti šilkinių Wu Wei vonios putų. Xiu Xi - švelnaus baltojo lotoso aromato masažo aliejus, praturtintas maitinančių odą medžiagų taip pat suteiks jums ir ramybės pojūtį. Trys–viename, stebuklingas rankų šveitiklis Silence, atgaivins ir suminkštins rankų odą. Šveitiklis praturtintas maitinamaisiais aliejais, kurie lengvai įsigeria, atkuria odos elastingumą ir drėgmės balansą.


„Atraskite ramybės akimirką su baltojo lotoso ir Yi Yi Ren aromatais.”

Xiu Xi masažo aliejus
Švelnaus baltojo lotoso aromato maitinantis masažo aliejus. Aliejus gali būti naudojamas kaip maitinamoji priemonė išsausėjusiai odai.

Naudojimas: Prieš naudojant sušildykite rankas ir švelniais judesiais, nedideliu aliejaus kiekiu masažuokite kūną.


Kaina: 100 ml - 13,50 EUR

Wu wei vonios putos
Baltojo lotoso ir žaliosios arbatos aromato kreminės vonios putos švelniai puoselėja odą, maitina ir suteikia jai elastingumo. Wu Wei vonios putos puikiai atpalaiduos ne tik Jūsų kūną, bet nuramins ir Jūsų mintis.




Kaina: 500 ml - 13,50 EUR

Lao Tze pėdų kremas
Unikali, šaldančio pėdų kremo Kiniškos mėtos ir Yi Yi Ren ekstrakto kombinacija padės sausai, šiurkščiai pėdų odai tapti švelniai it šilkas, minkštai ir elastingai.

Naudojimas: nuplaukite ir nusausinkite pėdas, tuomet įmasažuokite nedidelį kiekį kremo.


Kaina: 75 ml - 10,00 EUR

Mei Dao kūno kremas
Maitinantis, švelnaus kvapo kūno kremas su baltuoju lotosu ir Yi Yi ekstraktu. Šis kremas intensyviai maitina ir saugo odą nuo išsausėjimo, suteikdamas jai šilko švelnumo ir elastingumo. Taip pat baltasis lotosas ir Yi Yi Ren ekstraktas stimuliuoja odos regeneraciją bei prailgina odos jaunystę.


Kaina: 200 ml - 15,00 EUR

Wei Wang kūno šveitiklis
Lengvos konsistencijos kūno šveitiklis su baltuoju lotosu, bambuku ir Yi Yi Ren ekstraktu ne tik pamaitins, bet ir pagerins kraujotaką, suteiks sveikos odos pojūtį. Sudėtyje yra smulkių organinių bambuko dalelių, kurių pagalba atsivers poros ir Jūsų oda pradės kvėpuoti.



Kaina: 200 ml - 14,50 EUR

Yin tekstilės ir kūno dulksnelė
Švelnaus baltojo lotoso aromato kūno dulksnelė praturtinta Yi Yi Ren ektraktu, aromatas pašalina nuovargį, atpalaiduoja, skatina ramų miegą, suteikia gaivumo Jums ir Jūsų patalynei. Sudėtyje nėra alkoholio, todėl tinka ir jautriai odai.

Naudojimas: purkšti prieš miegą ant kūno arba patalynės.

Kaina: 50 ml - 16,50 EUR

Qi atpalaiduojantis serumas
Antiperspirantas su baltuoju lotosu ir Yi Yi Ren ekstraktu, saugantis nuo nemalonaus kūno kvapo 24 valandas.






Kaina: 150 ml - 8,00 EUR

Silence rankų ploviklis 
Skystas rankų ploviklis su maitinamąja formule be muilo - tai prabangus malonumas Jums ir Jūsų svečiams, praturtintas baltuoju lotosu ir Yi Yi Ren.




Kaina: 300 ml - 8,00 EUR

Kvepianti žvakė
Atpalaiduojanti baltojo lotoso kvapo žvakė, degsianti iki 70 valandų. Ši žvakė sukurta specialiai Tao kolekcijai. Uždekite žvakę ir mėgaukitės raminančiu aromatu.



Kaina: 100 gr - 39,50 EUR

Tai Chi dušo želė
Putojanti dušo želė praturtinta atpalaiduojančiu baltojo lotoso aromatu ir Yi Yi Ren ekstraktu. Unikali dušo želės technologija ir ingredientai, naudoti Kinų tradicinėje medicinoje, leis Jums pajusti didžiausią odos švelnumą.



Kaina: 200 ml - 8,00 EUR

Mano nuomonė:

Šiandien popiet užvažiuosiu į parduotuvę pasižiūrėti, ar jau yra nauja kolekcija. Labai noriu Masažo  aliejaus, vonios putų, žvakės ir kūno šveitiklio. Žodžiu, parašysiu ką nusipirkau jau rytoj.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig