2015 m. birželio 27 d., šeštadienis

Dove Powder Soft dezodorantai



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu papasakoti apie Dove naujieną, kuri puikiai atitiko mano poreikius, o svarbiausiai - man labai patiko priemonių kvapas.












Mano nuomonė:

Pasirenkant dezodorantą, man svarbiausiai yra kvapas ir priemonės poveikis. Jeigu priemonė neveikia (nesulaiko prakaito ir nemalonaus kvapo), tai joks gaivus ar vaisinis kvapas nepadės. Dove naujiena atsidūrė mano rankose prieš kelionę, todėl rutulinį dezodorantą aš pasiėmiau su savimi ir likau labai patenkinta. Kaip ir sakiau, man be galo patiko kvapas, aplamai pudriniai kvapai mano atrodo tobulu pasirinkimu kūno priežiūrai, jie nėra agresyvus ir nesikerpa su kvepalais, jie turi švaraus kūno kvapą. Dabar apie poveikį: kaip ir visi Dove dezodorantai, Dove gerai atlieka savo užduotį, apsaugo nuo nemalonaus kvapo ir prakaito, patikrinta ekstremaliomis sąlygomis. Vienintelis minusas- po skrydžio atgal rutulinis dezodorantas išbėgo, gal tai vienetinis atvejis, o gal jie netinkami skrydžiams.

Rekomenduoju būtent šiuos produktas, nes kvapas tobulas.

PR Sample






SHARE:

1 komentaras

  1. Laba diena, norėčiau paklausti, ar yra kur nors šiuos dezodorantus internetu nusipirkti? Nes prekybcentriuse mačiau anksčiau juos, bet internete - niekur :(

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig