2015 m. birželio 22 d., pirmadienis

O JEI TAVO MEILĖ BŪTŲ NELEGALI? Lush ir All Out kampanija už LGBT lygybę visame pasaulyje


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai. Šiandien iš ryto skubu į "Rasa" kompanijos renginį, toliau pravažiuosiu dar kelias vietas, todėl savaitės anonsas bus tik vakare, kai visos nuotraukos bus padarytos ir darbai suplanuoti. Po kelionės dar negaliu atsigauti, todėl su planavimu man kol kas sunku. 
Pirmadienio rytas puikiai tinka tokioms temoms kaip tolerancija. Noriu pašnekėti būtent apie tai, ir apie vienodas lygybes teises kiekvienam. Kartais reikia susimastyti...



O jei tavo meilė būtų nelegali?
Lush ir All Out rengia kampaniją už LGBT lygybę visame pasaulyje ir siekia surinkti 250 tūkst. svarų, kad paremtų pasaulio aktyvistus.

#GayIsOK

2015 m. birželio 25 d. – liepos 5 d.

Minint istorines 1969 m. Stonewall riaušes Niujorke, pažymėjusias judėjimo už LGBT teises pradžią, 2015 m. birželio 25 d. – liepos 5 d. 825 Lush parduotuvės visame pasaulyje klaus savo klientų: ,,O jei tavo meilė būtų nelegali?”, ir skatins juos skelbti asmenukes su kampanijos lėšų rinkimo produktu – auksiniu LUSH Love aromato muilu bei išsakyti pasauliui, kodėl #GayIsOK. Kampanija tikimasi iki liepos 5 d. šia žinute socialiniuose tinkluose pasiekti 10 mln. žmonių.

Darbui dėl LGBT lygybės, ypač ten, kur šios labiausiai reikia, smarkiai trūksta lėšų. Įsigydami taikliai pavadintą muilą Love, jūs remiate bendruomenines LGBT grupes, kasdien kovojančias už lygybę visame pasaulyje. Iš pelno už muilą kampanija #GayIsOk siekiama surinkti 250 tūkst. svarų. 50 tūkst. svarų bus paaukoti tiesiogiai All Out jų visame pasaulyje vykdomoms kampanijoms. Likę pinigai bus padėti į fondą, taip pat LGBT grupės All Out interneto tinklalapyje bus kviečiamos teikti paraiškas dotacijoms iki 10 tūkst. svarų.

Alessandro Commisso iš LUSH komentuoja: 
„Mūsų personalas ir klientai aistringai reaguoja į LGBT problemas – atėjo laikas padaryti pasaulinį pareiškimą. Homoseksualų teisės nėra pasirinkimas – jos yra pagrindinės žmogaus teisės.“


Kodėl mes skleidžiame šią žinią? 


Pastaraisiais metais kai kuriose pasaulio šalyse buvo padaryta didelė pažanga lygybės link. Tačiau kitose - žengiame atgal.

• 76 šalyse būti homoseksualu yra nusikaltimas. Dešimtyje tai gali kainuoti gyvybę.

• Pasaulyje nėra nė vienos šalies, kurioje lesbietės, gėjai, biseksualai ir/ar transseksualai turėtų visiškai lygias teises.

• 2,8 milijardai žmonių gyvena šalyse, kuriose gyventi atvirai reiškia paaukoti savo šeimą, laisvę, saugumą ir orumą.


#GayIsOK
Lush parduotuvės visame pasaulyje klaus savo klientų: ,,O jei tavo meilė būtų nelegali?”, ir skatins juos skelbti asmenukes su kampanijos lėšų rinkimo produktu – auksiniu LUSH Love aromato muilu – ir išsakyti pasauliui, kodėl #GayIsOK.

SHARE:

2 komentarai

  1. O, turėjau galimybę pamatyt tave gyvai Rasos renginyje, nes smalsu gyvai susipažinti :) Bet dėl to, kad kvietimas į renginį pirmadienį atsiunčiamas šeštadienį, tai teko atsisakyti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi būtų manolu susipažinti. Aš pakvietimą gavau dar atostogaujant, todėl jau suplanavau. Bet iš esmės dažniausiai gaunu pakvietimus į renginius prieš kelias dienas.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig