2015 m. birželio 2 d., antradienis

Urban Decay Naked Smoky Palette for Summer 2015



Niekam ne paslaptis, kad Urban Decay pats populiariausias produktas - naked paletės, aš pati turiu net dvi, naudoju ir esu labai patenkinta ir kokybe ir rezultatu, todėl noriu jums su džiaugsmu pranešti Urabn Decay šeimoje pagausėjimas, dar viena naked paletė.  Naked Smoky paletė pristatoma šią vasarą. Laukiam nesulaukiam naujienos, o kol kas žiūrime spalvas.









Mano nuomonė:

Labai gera naujiena, pagaliau Urban Decay paletėse bus ir violetinis, ir rudas (matinis) spalvos. Visos kitos spalvos panašios į jau turimus, tačiau žiūrint į paletę norisi nusipikti. O kaip naujiena Jums?


Žiūrime filmuką prezentaciją:







SHARE:

3 komentarai

  1. Man ir kažkaip primena Naked (1) originalią paletę. Atrodo žaviai, net nežinau, kad Naked dar vieną paletę išleis. Malonu, kad nušvietėt! :D
    || Beauty Vibes ||

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Čia jau už visų Naked palėčių palyginimas, bet man vistiek patiko naujiiena, tikrai pirksiu, nes spalvos labai gražios, o pilki atspalviai labai šalti, klasikinės Nakes paletės labiau šilti.

      http://www.temptalia.com/urban-decay-naked-palettes-mega-comparison-photos-swatches

      Panaikinti
    2. Kai tik pamačiau, pagalvojau, kad labai panaši į Naked pirmą, po to peržiūrėjau tą palyginimą, daugiau pilkų atspalvių ir kelios matinės, bet galima išsiversti ir be jos :D Aš apskritai manau, kad Naked pirma bus nesunaudojama man, nors kelios spalvos tikrai dažnai naudojamos ir jau įdubę.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig