2015 m. liepos 24 d., penktadienis

BIOVAX Luxurious PEARL kaukė visų tipų plaukams





Biovax plaukų kaukės seniai patraukė mano dėmesį, jų pasirinkimas labai didelis, tačiau visi aprašymai tik lenkų kalba, nu kaip čia pasirinkti. Aš pirkau tai, kas vizualiai labiausiai patiko, nes žinau jau iš patirties, kad perlų ekstraktas suteikia plaukams švelnumo ir gerai padrėkina. Lenkijoje nuo šių kaukių lūžta lentynos: čia kaukės ir su ikrais, ir auksų, deimanto dulkėmis, orchidėjų ekstraktų ir dar daugiau. Šiandien apie stebuklingą plaukų kaukę papasakosiu plačiau.








Biovax® Pearl – tai puikus jūrų gėrybių – brangių perlų ir grynojo jūrinio kolageno – kompleksas.
Poveikis plaukams:
  • atnaujinamasis ir intensyvus atkuriamasis;
  • plaukai išsilyginę ir švelnūs it aksomas;
  • prabangus perlų spindesys.
Perlų proteinai. Perlai – tai viena didžiausių paslapčių, slypinčių vandenų gelmėse. Proteinai, kurie sudaro perlus, primena plaukų sudėtyje esantį natūralų keratiną. Perlų proteinai  puoselėja ir atnaujina plaukus – suteikia jiems gražų sveiką spindesį.
Jūrų kolagenas – natūralus baltymas, kuris sukuriata tikrą apsauginį plaukų sluoksnį. Jis puikiai išlygina, saugo plaukus ir išlaiko juose reikiamą drėgmės kiekį, suteikia plaukams lankstumo ir aksominio švelnumo. Didina jų apimtį ir atnaujina pažeistą plauko sandarą atkurdamas natūralų lygumą.

 
KAIP NAUDOTI

Ant ištrinktų, rankšluosčiu nusausintų plaukų paskleiskite tam tikrą kaukės kiekį. Masažuojamaisiais judesiais kruopščiai įtrinkite į plaukus ir galvos odą.
Siekdami intensyvaus atkuriamojo ir stipraus maitinamojo poveikio, palikite kaukę 15 minučių arba dar ilgiau. Paskui rūpestingai nuskalaukite plaukus šaltu vandeniu. Procedūrą kartokite kas 3–5 dienas.
Tinka visų tipų plaukams.

Sudėtis:




Talpa: 125 ml.

Kaina: 19 zl (pirkau su akcija 14,99 zl)

Kur pirkti: Lenkijoje 


Pasirinkimas:




Įpakavimas:









Konsistencija:






Mano nuomonė:

Kvapas tobulas, kai aš atidariau kaukę, pajutau stulbinamą Dior Addict kvapą. Kvapas labai stiprus ir išsilaiko ant plaukų pakankamai ilgai, po tokio aromato, aš nusprendžiau išbandyti ir kitus variantus, tam, kad susipažinti su kvapais, įdomu, kaip kvepia kaukė su orchidėjomis.

Dar apie pačią kaukę: įpakavimas nėra super patogus, kaukė tiesiog užsidaro, jeigu imti su savimi į kelionę, gali išbėgti, nes užsidaro nelabai gerai. Biovax kaukės konsistencija tiršta, užtenka visai mažo kiekio paskirstyti ant visų plaukų, todėl galiu teigti, kaukė naudojasi taupiai, mažo kiekio užteks tikrai ilgam. Gamintojas teigia, kad kaukę ant plaukų reikia laikyti ilgiau, aš laikiau apie 30 min,  rezultatas tikrai vertas dėmesio. Bandau paaiškinti: kai tepi kaukę - plaukai tampa šilkiniais, palaikau apie 30 min. - kaukė beveik susigeria į plauką, tačiau jokio riebumo, plaukas atrodo storesnis ir lankstesnis. Labai didelis pliusas - kaukė neriebina plaukų, neapsunkina jų, suteikia plaukams ypatingo švelnumo ir žvilgesio. Gamintojas sako, kad kaukė tinka visų tipų plaukams, pilnai sutinku. Labai riebiems plaukams gali ir netikti, todėl rekomenduojama netepti kaukės ant šaknų, o sausiems ir normaliais plaukams tiks idealiai, aš drąsiai naudoju ant visų plaukų ilgio.

Savo pasirinkimu likau labai patenkinta, kaukė universali, plaukai po naudojimo šilkiniai ir nepraranda apimties. Kaupiamasis poveikis vis gi yra, kai plauni plaukus nenaudojant kaukės, plaukai vistiek šilkiniai ir labai minkšti. Rekomenduoju išbandyti.








SHARE:

4 komentarai

  1. Gal galetum parasyti, kurio tinklo parduotuveje ieskoti siu priemoniu? Daznai bunu Lenkijoje.
    P.S. Labai dziaugiuosi atradusi Tavo bloga

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. aš mačiau šitas kaukes Super Pharm vaistinėse, Rossman ir HEBE parduotuvėse. ;-)

      Panaikinti
  2. O, kaip tik šiandien Lenkijoje žiūrinėdama ką įdomaus parsivežti aptikau šias kaukes ir kažkur pasąmonėje prisiminiau tavo gerą atsiliepimą (gi visko negali įsiminti), nusprendžiau pamėginti. Instinktyviai rinkausi patraukliausią ir dabar va žiūriu, kad tokią pačią nusipirkau. Laukiu kol išmėginsiu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va, matai kaip blogas veikia ;-) Tikrai turėtų patikti ir kvapas, ir poveikis. Aš labai noriu išmėginti su Ikrais ir su orchidėjų ekstraktu. Greitai važiusiu į Lenkiją

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig