2015 m. liepos 29 d., trečiadienis

Biovax Silk plaukų serumas


Dar vienas mano įrašas apie Biovax Silk plaukų serumą su šilko ekstraktu. Skubu pasidalinti savo atsiliepimu, nes jeigu važiuotumėte į Lenkiją apsipirkti, būtinai reikia atkreipti dėmesį į šias stebuklingas plaukų priežiūros priemones.



Gamintojo aprašymas:


Nualinti ir sausi plaukai reikalauja papildomos priežiūros. Šilko proteinai, kurie yra pagrindiniai šios priemonės ingridientai gerai drėkina, atstato ir maitina pažeistus plaukus.

Garantuotas rezultatas:

plaukų maitinimas
galvos odos drėkinimas
šilkinis plaukų minkštumas
efektyvi pažeistų plaukų regeneracija
apsaugo plaukus nuo neigiamo aplinkos poveikio ir aukštos temperatūros

Sudėtis:



Talpa: 15 ml.

Kaina: 6zl. (Lenkijoje)


Įpakavimas:





Konsistencija:






Mano nuomonė:

Biovax labai populiari Lenkijoje plaukų priežiūros linija. Priemonių pasirinkimas milžiniškas, tačiau visi aprašymas lenkiškai. Prieš perkant, rekomenduoju perskaityti aprašymus namuose, nes vietoje labai sunku išsirinkti. Savaime suprantama, visi atsiliepimai irgi lenkų kalba, bet juk yra google vertėjas. Aš jau pasakojau apie plaukų kaukę su perlų ekstraktu, kuri man labai patiko, šį kartą atėjo eilė serumui su šilku. Aš labai mėgstu tokias priemones (su silikonais), priemonė turi būti labai tirštos konsistencijos, lyginti ir švelninti plauką, pripildyti plauką vertingomis medžiagomis, kad jis gražiai gulėtų ir nesipūstų ir nesugarbanotų. 
Kaip visada, apsispręsti padėjo išpardavimas, šitas serumas kainavo vos 6 zl, kodėl neišbandyti. 
Priemonės konsistencija labai tiršta, silikoninė. Užtenka vos vieno paspaudimo ant visų plaukų, nes daugiau priemonės gali padaryti iš plaukų šiaudus. Serumo kvapas citrusinis, tačiau greitai išgaruoja ir nesijaučia ant plaukų. Aš naudoju priemonę tik ant sausų plaukų galiukų. Serumas gerai lygina ir vizualiai pagerina plaukų būklę, galiukai atrodo sveikiau, nesausi ir nesipučia. Man priemonė patiko, būtinai išbandysiu dar kelių kaukių variantus. Labiausiai domina su Deimantais ir su orchidėjų ekstraktu.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig