2015 m. liepos 31 d., penktadienis

Grožis eina iš vidaus su Vitamin Well



Labas vakaras, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien penktadienio vakaras, dažniausiai galvojame apie poilsį, draugus ir skanius kokteilius. Nors ir esu saldžiųjų gėrimų mylėtoja, puikiai suprantu, kad grožis eina iš vidaus ir dažniausiai priklauso nuo to, ką valgome ir geriame. Mano pasirinkimas troškuliui malšinti - Witamin Well gėrimai.







Vitamin Well kuria, gamina ir parduoda vitaminais ir mineralais praturtintus gėrimus su aiškia jų paskirtim – protingesnė ir sveikesnė alternatyva sultims ir įvairiems gaiviesiems gėrimams. Visas kūrimo procesas ir gamyba vykdoma Švedijoje.

Vitamin Well
 buvo sukurtas 2006 metais Švedijos verslininkų su tikslu išplatinti sveikų gėrimų liniją. Iki šių gėrimų atsiradimo Švedijos rinkoje buvo juntamas didelis trūkumas modernių ir sveikų alternatyvų gaiviesiems gėrimams ir sultims.

Vitamin Well yra stiprias švediškas šaknis turinti kompanija, kur viskas, nuo produktų gamybos iki naujų produktų sukūrimo, vyksta Švedijoje. ,,Mes vis dar esame ir naujokai ir varžovai, su tuo pačiu atsidavimu ir užsidegimu, kaip ir pačioje pradžioje ir visada stengiamės sukurti geresnį, sveikesnį ir protingesnį gėrimą," - teigia Vitamin Well.

Trys skirtingi Vitamin Well vitaminų gėrimų skoniai Lietuvoje buvo pristatyti 2014 metų rugsėjo mėnesį, Fairfood Baltic kompanijos. Šiandien Vitamin Well gėrimus rasite Vero Cafe kavinėse, IKI tinklo parduotuvėse, Rimi tinklo parduotuvėse, Narvesen kioskuose, Impuls sporto klubuose, Šilo parduotuvėse, Forum Cinemas kino teatruose, European golf club golfo klube, National Golf resort golfo klube ir kitur.










Mano nuomonė:

Aš jau seniai perku šiuos naudingus ir skanius gėrimus, juos galima rasti PC Ozas vaistinėje ir Vingio kino teatre. Kaip aš jau pasakojau, visi mes žinome, ką valgome ir geriame, taip ir atrodome. Aš susiduriu su nuomone, kad Beauty bloggeriai privalo atrodyti gerai, turi neprekaištingą veido odą, tobulą makiažą ir manikiūrą. Kokia gera be būtų kosmetika, didelių veido odos trūkumų paslėpti neįmanoma, todėl aš pradėjau riboti nesveiką maistą (kinų, fast food restoranus, saldžiuosius nesveikus gėrimus), tačiau kaip kartais norisi skaniai atsigerti. Kodėl gi ne, jei tai Vitamin Well. Tai nėra gazuoti gėrimai, tai gėrimai praturtinti vitaminais, naudingais mineraliniai elementais, ir jie labai skanūs, o kas svarbiausiai puikiai malšina troškulį, atgaivina sportuojant ir beveik neturi cukraus sudėtyje.  Rekomenduoju atkreipti dėmesį ir rinktis sveikus produktus ir gėrimus.

Gero penktadienio

PR sample



SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig