2015 m. liepos 31 d., penktadienis

Pabaigiau 2015.07


Šiandien paskutinė mėnesio diena, todėl tradiciškai šnekėsime apie pasibaigusius produktus. Šį kartą pabaigtukų nėra daug, vonioje liko labai daug priemonių kurie eina į pabaigą, todėl kitą mėnesį jau turėsime pilną dėžę ir ilgą straipsnį. 






Tradiciškai, kaip ir kiekvieną mėnesį, aš dažiau plaukus. Kiek įvairių priemonių bebandyčiau, tačiau vis grįžtų prie Estel miltelių ir LUX Color balzamo. Spalva gaunasi tobula, pilka be violetinio atspalvio, plaukai gadinami žymiai mažiau, o spalva išsilaiko 2-3 savaitės. L'oreal dažai išsilaiko lygiai taip pat, plaukai gadinami stipriau, tai kam mokėti brangiau ir kankinti savo plaukus.




Aš Korėjietišką dantų pastą naudoju du metus, geresnės nesu radus. Perku pastoviai iš ebay.com. Bloge yra straipsnis apie tai, kur ir kaip užsakyti.



Planeta Organica Mango Butter dušo želė - kvapas tobulas - sultingas mangas, konsistencija kiek per skysta, kūno nedžiovina ir labai švelniai plauna. Gaila. kad pasibaigė labai greitai.

Korres Santorini Vine dušo želė ir kūno losjonas - mano mėgstamiausi šio mėnesio produktai, primina man apie kelionę.

Čistaja Linija celiulito kūno gelis su šildomuoju poveikiu - tai mano mėgstamiausia priemonė nuo celiulito, tačiau vasarai gali būti netinka, nes kaitina kūną gana stipriai.


Eco Hysteria plaukų šampūnas - mano mėgstamiausias kasdieninio naudojimo šampūnas, nerašau atsiliepimo, nes šio šampūno nėra Lietuvoje, pirkau Maskvoje. Pas mane dar liko vienas buteliukas šio stebuklo, todėl taupau ir laukiu galimybės užsakyti dar kelis.

Šis mėnuo dušo želes pabaigimo mėnesiu - pasibaigė dar vienas mano mėgstamiausias dušo gelis, Lush su rožių kvapu. Man jį padovanojo draugė, kuri žino apie mano meilę rožėms, nuo šito produkto prasidėjo mano meilės romanas su Lush produktais. Ačiū tau labai už dovaną ;-)

Dar vienas tobulas rožių produktas - Ambroozija " Saulė" drėkinamoji vonios druska. Įsivaizduojate, vonia su rožių žiedlapiais, nerealus kvapas ir kūną drėkinantys eteriniai aliejai. Jeigu jums patinka tokia mintis - jums į Ambroozijos saloną.


Bliss FatGirlSlim - nepatiko, jokio efekto nepajaučiau. Kvapas labai nemalonus - degintos plastmasės ir metos, išsilaiko labai ilgai, tekstūra labai skysta.



Ačiū labai Zepter kompanijai už mėginukus, aš gavau pilnus kremų įpakavimus ir mėginukus, taip lengviau išsirinkti, nuo kurio kremo pradėt testavimą. Aš jau išsirinkau, greitai papasakosiu Jums.

Žiedė vonios eleksyras - jau antras buteliukas. Man šitas produktas patinka be galo, kvapas pačiūlių ir vetyverio. Gerai atpalaiduoja po sunkios dienos, ramina nervus ir padeda užmigti.

Dar vienas graikiškos kosmetikos mėginukas -Aromaesti su argano ir alyvuogių aliejumi. Man jis patiko, būtinai atkreipsiu dėmesį į kosmetiką, kai būsiu Graikijoje.

Toks buvo mano grožio mėnuo, ačiū, kad skaitote.











SHARE:

4 komentarai

  1. O aš Eco Hysteriją buvau Elevitoj radusi http://venividi.lt/straipsniai/apzvalga-eco-hysteria-dazytu-plauku-sampunas-ar-plaukus-apims-isterija/
    O ir šiaip, juk ir korėjietiškų dantų pastų nėra Lietuvoje, ar pusės parodomų Essence kolekcijų... Čia aš apie tai, kad vistiek faina paskaityti atsiliepimus apie tikrai patikusius produktus :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jo, aš mačiau pas tave atsiliepimą. Aš irgi pirmą šitą šampūną pirkau būtent Elevitoje, tačiau daugiau jie Eco Hysteria produktų netaveža. Tenka ieškoti kas gavėtų atvežti iš Maskvos. Gerai, būtinai parašysiu atsiliepimus, jeigu kartasi kur nors užmatysite šiuos produktus, kad būtų aišku ką pirkti. ;-)

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2015-07-31 14:41

    Aš irgi Eco Hysteria šampūną pirkau Elevitoje, tai turbūt vienas geresnių mano bandytų šampūnų iš nebrangios produkcijos. Labai smagios yra tos pačios firmos dušo želės, esu jų irgi radusi Elevitoj.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi turiu Eco Hysteria dušo želės: Crazy babanas ir Sexy dancer su blizgučiais. Labai geros kokybės produktai už juokiną kainą. Labai noriu išbandyti ir kūno šveitiklius ir plaukų kaukes, dėja Lietuvoje šių produktų nėra.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig