2015 m. liepos 2 d., ketvirtadienis

Make Up Factory Quattro Eye Color 4 spalvų akių šešėliai ir makiažas


Šiandien jūsų dėmesiui dar vienas įrašas apie Make Up Factory šešėlius. Aš jau pasakojau apie naują Make Up Factory kolekciją, ten šešėlių paletės tobulos, tačiau šešėliai iš pagrindinės kolekcijos tikrai turi savo gerbėjų. Ar aš viena iš jų? Šiandien bandysime išsiaiškinti.



Gamintojo aprašymas:


Labai malonios, švelnios šilkinės tekstūros akių šešėliai. Keturios skirtingos spalvos vienoje dėžutėje leis Jums kūrybiškai suderinti akių makiažą. Įvairūs deriniai: nuo subtilių iki ekstravagantiškų spalvų. Patogi dėžutė su tepikliu.

Talpa: 4,8 gr.

Kaina: 19,98 EUR


Spalvų pasirinkimas:



Įpakavimas:







Spalvos:










Siūloma makiažo atlikimo schema:




Rezultatas:






Naudojamos Make Up Facroty cosmetics priemonės:




Mano nuomonė:

Užtepus ant rankos, šešėlių spalvos pasirodė labai šviesūs. Manau šita Make Up Factory šešėlių paletė skirta akvareliniam makiažui, man pritrūko tamsaus atspalvio. Jeigu daryčiau makiažą naudojant šią paletę (ne blogus, nes čia turiu parodyti būtent paletės galimybės ir pigmentaciją), būtinai naudočiau juodos spalvos pieštuką arba matinės juodos spalvos šešėlį. Dieniniam makiažui tokie atspalviai kaip tik, labiausiai patiko tamsiausias žalias ir auksiniai atspalviai. Šešėliai gerai pigemntuoti, puikiai perduoda atspalvius, laikosi su Make Up Factory baze visą dieną. Labai geras produktas, tačiau man trūksta tamsaus atspalvio įvairiems, o ne tik dieninėms makiažams sukurti.

šnekant apie įpakavimą, noriu pasakyti, kad jis gana patogus, yra mažas veidrodėlis, tačiau teptukas tikrai netinkamas, o patį sidabrinį įpakavimą reikia pastoviai valyti, nes ant jo lieka pirštų antspaudai.


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig