2015 m. liepos 3 d., penktadienis

Matrix Biolage FiberStrong stiprinamasis šampūnas ir kondicionerius (sausiems, pažeistiems plaukams)


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, prieš gerus pusę metų į mano rankas pateko Matrix Biolage FiberStrong plaukų priežiūros linijos produktai. Aš jau spėjau papasakoti apie plaukų aliejuką savo bloge, atėjo eilė pasidalinti atsiliepimu apie plaukų šampūną ir balzamą sausiems ir pažeistiems plaukams.





Gamintojo aprašymas:





Matrix Biolage Advanced FiberStrong linijos produktai sustiprina susilpnėjusius plaukus, mokslo technologijų ir gamtos gydomųjų galių dėka plaukai tampa gyvybingi ir švelnūs. Dėl Matrix Biolage FiberStrong priemonių sudėtyje esančio bambuko ekstrakto, bei naujos Intra-Cyclane technologijos, kurios dėka naudingosios veikliosios medžiagos yra įleidžiamos į plauko pluošto vidų, Jūsų plaukai sustiprės net iki 12 kartų ir bus apsaugoti nuo neigiamų aplinkos veiksnių.






1. Matrix Biolage Fiberstrong stiprinamasis šampūnas . Švelniai valo ir stiprina pažeistus ar chemiškai paveiktus plaukus, padeda atstatyti plaukų gyvybingumą ir elastingumą. Skirtas kasdieniniam naudojimui.
Sudėtis:



Talpa: 250 ml.
Kaina: apie 13 EUR
Konsistencija:





2. Matrix Biolage Fiberstrong stiprinamasis kondicionierius  Padeda atkurti pažeistą plauko struktūrą, drėkina ir stiprina pažeistus ar chemiškai paveiktus plaukus, padeda atstatyti plaukų gyvybingumą ir elastingumą. Skirtas kasdieniniam naudojimui.

Sudėtis:




Talpa: 200 ml.

Kaina: apie 13 EUR
Konsistencija:




Mano nuomonė:

Matrix Biolange linija skelbiama kaip labiau natūralios sudėties (negu kitos Matrix linijos), profesionalams skirtos priemonės plaukų priežiūrai. Produktų Biolange linijoje be galo daug, kainos nėra didelės, todėl aš nusprendžiau įsigyti ir išbandyti. Ar man patiko? Tikrai taip, priemonės turi profesionalios kosmetikos kvapą, šampūnas gerai pūtuoja, balzamo konsistencija pakankamai tiršta, jeigu plaukai labai sausi, rekomenduoju atkreipti dėmesį į plaukų kaukę, nes balzamas tikrai nepadės labai sausiems ir pažeistiems plaukams, tai priemonė skirta kasdieniniam naudojimui. Produktų įpakavimai gražūs ir naudoti juos patogu. Plaukų šampūną tikrai kartočiau, o balzamo ne, pasirinkčiau plaukų kaukę.

Rezultatas: Po naudojimo plaukai minkšti, gražiai blizga ir lengvai šukuojami, ar priemonės turi kaupiamą rezultatą? Nepastebėjau, nes nustojus naudoti priemones, plaukai lieka tokie pat kaip ir buvo. Visi mes puikiai žinome, kad tik naudojant tam tikrai plaukų priežiūros priemones plaukai atrodo vizualiai gražiai.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig