2015 m. liepos 15 d., trečiadienis

Nepakeičiamos kėlionėse Cleanic servetėlės





Keliaujant,  drėgnos servetėlės kosmetinės 'must have'. Jų pagalba labai lengva nuvalyti makiažą, atgaivinti save, pašalinti nešvarumus ir nemalonų kvapą, o taip pat Cleanic siūlo servetėles kurios suteikia labai malonų kvapą pažastims, o Ice Cooling servetėlės net ir gaiviną karštą vasaros dieną. Šiandien labai trumpai noriu Jums papasakoti apie savo turimas Cleanic servetėles.







Ženklas "Cleanic" sukurtas moterims, kurios šiais laikais gyvena vis sparčiau ir aktyviau, taigi ieško patogių ir greitai naudoti tinkamų sprendimų, kurie leistų patogiai valyti ir prižiūrėti odą.















Mano nuomonė:

Cleani servetėlės tai tobuliausias mano bandytas kūno ir veido priežiūros produktas. Tai tiesiog nepakeičiamos kosmetikos priemonės kelionėse, pasivaikščiojimuose, mašinoje ir t.t. Dabar Cleanic servetėlės guli mano rankinėje ir mašinoje, ir net ne vienas įpakavimas, o  keli variantai. Pradėsiu nuo mano mėgstamiausio produkto - tai kvapnios Cleanic Deo Soft ir Deo Fresh servetėlės. Tai priemonė du viename, ne tik atgaivina, bet ir pašalina nemalonius kvapus. Aš naudoju šias servetėles pažastims.
Cleanic Ice Cooling puikiai atgaivina kūną jeigu labai karšta, idealiai tinka pasiimti prie ežero arba prie jūros. Taip pat šios servetėlės mane gelbsti renginiuose, aš jais atgaivinu savo kojas, nes kartas stovėti kelias valandas ant labai aukštų kulnų neapsakomai sunku.
Ir galiausiai, drėgnos servetėlės veido valymui su miceliniu vandeniu. Jos man patiko mažiausiai, nes aš manau kad normalios veido valymo procedūros yra būtinos, ne vienos servetėlės negali to pakeisti. Tačiau tai labai patogus veido valymas kelionėse, kai važiuoju su mašina, kai oras labai karštas ir matai, kad makiažas 'plaukia', servetėlės šokioje situacijoje susitvarko puikiai. Cleanic Micellar servetėlės turi labai patogų įpakavimą, labai lengva atidaryti ir uždaryti, servetėlės neišdžiūsta ir ilgą laiką lieka labai drėgnos.

Apibendrinant noriu pasakyti, tobulas sumanymas. Rekomenduoju išbandyti.

PR Sample





SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2015-07-21 12:40

    Aliona,sakykit,kur perkat sias serveteles?Visur ieskau,bet niekur neradau..

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig