2015 m. liepos 7 d., antradienis

„RASA“ ANTICELIULITINIS KŪNO KREMAS




Man atrodo pats įdomiausias iš Rasa naujos produktų linijos yra anticeliulitinis kremas su šaldomuoju poveikiu. Kodėl? nes tai Lietuviškas produktas, šaldomasis poveikis puikiai tinka naudojimui vasarą, o kofeinas, ginkmedžio ir kaštono ekstraktas tikrai kovoja su celiulito paveiktomis kūno vietomis. Šiandien savo nuomone pasiruošusi pasidalinti ir su Jumis.





Gamintojo aprašymas:


Unikali trijų sudedamųjų dalių formulė efektyviai kovoja su celiulito sukeltais odos pakitimais. Pažangus komponentas Adiposlim stabdo dėl celiulito suaktyvėjusį riebalų kaupimąsi, skaido susikaupusius riebalus ir mažina odos nelygumus. Ginkmedžių ir kaštonų ekstraktai stiprina kapiliarų sieneles, aktyvina kraujotaką ir pagreitina riebalų skaidymąsi. Dėl sudėtyje esančio mentolio kosmetikos priemonė intensyviai šaldo. Dermatologų patikrinta.
 
Naudojimas: 1–2 kartus per dieną masažuojamaisiais judesiais kremu tepkite celiulito pažeistas vietas. Po naudojimo rankas gerai nuplaukite. Dermatologų patikrinta.


SUDĖTIS

Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Propylene Glycol, Aesculus Hippocastanum Extract, Aloe Barbadensis Extract, Arnica Montana Flower Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Lavandula Angustifolia Extract, Mentha Piperita Extract, Symphytum Officinale Leaf Extract., Sorbitan laurate, Lauroyl Proline, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Caffeine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Menthol, Parfum (Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool), Sodium Hydroxide.

Talpa: 250 ml.

Kaina: apie 16 lt.

Įpakavimas:






Konsistencija:




Mano nuomonė:

Ačiū labai Rasos kompanijos atstovams už galimybę prisijungti prie pokalbio apie Rasa kosmetikos priemones, mes puikiai praleidome laiką, sužinojome daug apie produktus ir numatomas naujienas. Taip pat pamačiau labai daug Rasos kompanijos gerbėjų, kurios superka visus Rasos produktus ir naudoja juos pastoviai su visa šeima. Aš manau kaip be patiktų produktai, svarbiausia saikingumas. Reikia pirkti tik tuos produktus, kurie tinka būtent tau ir tuos, kurių reikia. (Parašė Beauty bloggerė kurios vonioje stovi gal dešimt skirtingų kūno kremų ;-))
Aš manau, kad Rasa anticeliulitinis kremas labai gera naujiena. Aš pastoviai naudoju priemonės nuo celiulito kartu su sveiku maitinimu, lengvu sportu ir fiziniu aktyvumu. Patikėkite, jokios priemonės nepadės, jeigu valgyti riebius ir saldžius produktus pastoviai. 
Rasa kremas turi stiprų mentolio kvapą, poveikis - šaldomasis. Aš negaliu pasakyti, kad šaldomas poveikis ypatingai stiprus, tačiau jaučiasi gerai. Kremo konsistencija neriebi, susigeria labai greitai, nepalieka lionumo. Norint pasiekti teigiamo rezultato, priemonę reikia naudoti pastoviai - du kartus per dieną.
Ar man patiko priemonė? Tikrai taip, rekomenduoju išbandyti, o taip pat daugiau dėmesio skirti savo mitybos įpročiams.



PR Sample


SHARE:

5 komentarai

  1. O kiek laiko naudojai ir ar matėsi skirtumas? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Po 2-jų savaičių naudojimp (rytas-vakaras) jaučiasi kūno sustangrėjimas.

      Panaikinti
  2. Kur čia dar kažką litais parduoda?
    Vienintelis iš naujienų, kurių nebandžiau, nors pakuotė labai vilioja. :) Nors niekada dar nebandžiau anticeliulitinio kremo, kažkokia aš skeptiška tuo klausimu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš žinok dar litais gyvenu, man taip paprasčiau orientuotis. rekomenduoju išbandyti tiesiog dėl šaldomuojo poveikio, kai labai karšta, gerai atgaivina.

      Panaikinti
    2. Reik jau mesti tą litų reikalą, nes niekada taip ir nepersiorientuosim. Alga eurais, kainos eurais :) Manau tikrai išbandysiu!

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig