2016 m. birželio 16 d., ketvirtadienis

w7 šešėlių paletė In The Night


Ar girdėjote, kad w7 kosmetiką jau galima nusipirkti www.topbeauty.lt? Taip, taip, jau visos Svajonių paletės pasiekiamos ranka, nereikia laukti užsakymų ir UK ir www.ebay.com. Šiandien nusprendžiau priminti Jums apie savo turimą violetinių atspalvių šešėlių paletę, kurią turiu jau beveik metus, naudoju nedažnai, bet spalvos tikrai labai gražios, o įpakavimas metalinis ir labai praktiškas.






Gamintojo aprašymas:



"In the Night" - violetinių/rausvų atspalvių šešėliai, populiarūs tarp makiažo specialistų ir mėgėjų visame pasaulyje. Derinant spalvas tarpusavyje galima sukurti daug skirtingų įvaizdžių tiek dienai, tiek vakarui. Matinės ir blizgios spalvos. Tinka visiems odos tipams, bei dera prie įvairių akių spalvų. Daili, patogi, stilinga metalinė dėžutė.

Kaina: apie 8,99 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Pasirinkimas:



Įpakavimas:





Spalvos:








Rezultatas:






Mano nuomonė:

Šiandien mano bloge atsiliepimas apie visai užmirštą w7 šešėlių paletę. Gavosi taip, kad pirkau kelias paletes vienu metu, todėl šitas variantas liko taip ir neišbandytas. Prieš gerą savaitę aš apie ją prisiminiau, ištraukiau iš stalčiaus ir pradėjau testuoti. Šiandien noriu jums parodyti įpakavimą ir spalvas, o savaitgalį darysime makiažą.

Kai padariau šių šešėlių spalvų pabandymus ant rankos, aš pagalvojau, kodėl taip ilgai nenaudojau šios paletės. Kai kurios spalvos labai gražios, o kai kurios tiesiog tobulos. Šešėlių pigmentacija gera, tačiau vistiek reikia šešėlių bazės, o kaip be jos, labai rekomenduoju naudoti bazę blizgiems šešėliams, tada spalvos atrodo ryškiau ir gražiau.  Paletėje daugumą šešėlių blizgūs, yra pavienių blizgučių, kurie byra. Galiu pasakyti jau iš patirties, daugiau 3-jų spalvų makiažui nepanaudosi, gaunasi tiesiog 'pliurzė'. Arba reikia turėti daugiau patirties ir geros kokybės šepetėlius. Šešėlių įpakavimas praktiškas - metalinė dėžutė, tačiau veidrodžio nerasta, o šepetėlį aš išmečiau, jis nevertas nei mano, nei jūsų dėmesio. Patikėkite, naudojant būtent jį, jokio makiažo, net vienos spalvos, nepadarysite.

Šnekant apie šešėlių kokybę, aš ją apibūdinsiu taip, vertinant kainą, visai neblogai. 12 ryškių ir gražių šešėlių vienoje vietoje tikrai verti dėmesio, o praktiškas metalinis įpakavimas labai primina UD. Mano turimi violetiniai atspalviai gerai pigmentuoti, pakankamai gerai perduoda atspalvius, laikosi visą dieną. Būtinai darysime makiažą, parodysiu kaip spalvos atrodo ant akių.







SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2015-07-20 18:56

    sveika, o šią paletę pati pirkai iš ebay? nes nesinori nusivilti kinietiška kokybe, kaip būna su kitomis prekėmis :/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, pirkau pati, iš www.ebay.co.uk Aš negaliu pasakyti, kad šitos paletės superinė kokybė, kaip aš jau pasakojau, atspalviai labai gražiai atrodo po vieną, tačiau sunkiai maišosi ir jeigu bandyti makiažui naudoti kelis atspalvius kartu bus 'pliurzė'

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig