2015 m. rugpjūčio 3 d., pirmadienis

Artdeco Eye Designer Refill Akių šešėliai ir aplikatorius


Šiandien mano dar vienas įrašas bloge apie Artdeco EYE Designer akių šešėlius. Gavau testavimui šiuos šešėlius, aš negalėjau sulaukti, kada galėsiu išbandyti, juk pradžioje reikia padaryti nuotraukas. Pagaliau nuotraukos padarytos ir galiu pasakyti, laukti buvo verta, nes tamsios spalvos tiesiog pasakiškos.





Gamintojo aprašymas:



Eye Designer Refill
Akių šešėliai
Ilgai išliekantys akių vokų šešėliai. Galima naudoti kaip pieštukus arba visam vokui, antakiams, ar po jais. Nesubėga į raukšles. Drėgmei atsparūs. Sudėtis puoselėjanti jautrią akių odą. Ypač patogus naudojimas kelionėse.
Naudojimas: išsirinkite norimus atspalvius (kapsulės Eye Designer), nusukite kapsulių dangtelius ir užsisukite ant aplikatoriaus galų. Atsukdami prilaikykite, nes aplikatorių galai su spyruoklėmis. Nesukite kapsulių per stipriai, kad nesutrūkinėtų.
Talpa: 0,80g
Kaina: 4,48 EUR (su nuolaida Douglas parduotuvėje)

Eye Designer Applicator
Dvipusis aplikatorius akių šešėliams
Skirtingų galų dvipusis aplikatorius. Plonesnis galas skirtas tamsesniems atspalviams, o storesnis – šviesesniems. Galima derinti 2 spalvas.
Naudojimas: išsirinkite norimus atspalvius (kapsulės Eye Designer), nusukite kapsulių dangtelius ir užsisukite ant aplikatoriaus galų. Atsukdami prilaikykite, nes aplikatorių galai su spyruoklėmis. Nesukite kapsulių per stipriai, kad nesutrūkinėtų.
Talpa: 1vnt.
Kaina: 5,10 EUR

Spalvų pasirinkimas:



Mano turimos spalvos. Labiausiai patiko tamsūs atspalviai










Visada šešėlius naudoju tik ant šešėlių bazės, geriausiai naudoti vienos kosmetikos gamintojo šešėlius ir bazę




Rezultatas:



Mano nuomonė:

Aš visada labai ilgai stoviu prie Artdeco stendo, nes ten tiek viskuo, tiek smulkmenų, kurios tinka viena prie kitos. Kas galėtų pagalvoti, kad šešėlius galima kaitalioti, maišyti ir rinktis tokius, kokių nori. Šių šešėlių esmė - nusiperki aplikatorių, ir rinkėsi akių šešėlių refilus (papildymus), skirtingų atspalvių. Žiūrint į mano turimus šešėlius, galiu pasakyti, tamsių spalvų šešėliai labai patiko, jie labai sodrių, nors r netokių ryškių kaip įpakavimas, atspalvių. Mėgstamiausia spalva iš visų 61 ir 12 atspalviai, šviesios spalvos nelabai ryškios, tačiau darysime kartu makiažą ir žiūrėsime. 
Rekomenduoju atkreipti dėmesį į ryškius atspalvius, jie labai geros kokybės, ilgai laikosi ir atrodo ant akių nuostabiai, su tokiu aplikatoriumi labai lengvai galima padaryti Smokey eyes akių makiažą, naudojant tik du šešėlių atspalvius. O svarbiausia, būtent šiam Artdeco produktui taikomos didelės nuolaidos Douglas parduotuvėje.



PR Sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig