2015 m. rugpjūčio 6 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.08.06


Pagaliau lauke karšta. Aš jau ruošiuosi važiuoti į miestą, tik pabaigsiu šią rubriką. Tiesą sakant, man pačiai labai įdomu skaityti ir žiūrėti kitų merginū drabužių derinukus, atrandu labai daug naujų galimybių, idėjų ir įkvėpimo. Šiandien pasirinkau dar daugiau madingiausių drabužių derinuku, geriausių apžvalgų ir kosmetikos produktų įvertinimu. Siūlau pasidaryti šaltos kavos arba arbatos ir skirti laiko Lietuvos Beauty Ir Fashion Bloggeriams. O mes jau žinome, kaip jus pradžiuginti.




Noriu pradėti nuo tuo, kad žmogus puošia drabužį, o ne drabužis žmogų. Tiesą sakant, niekada nebūčiau atkreipusi dėmesį į šią suknelę, bet po Maženos nuotraukų aš jau noriu ją įsigyti. Labai gražus drabužių derinukas, akiniai fantastiški.


Ievos tobula baltos spalvos suknelė ir idealiai priderinti aksesuarai.


Pagaliau ir prie jūros šilta,  Karolinos labai graži ir vasariška gėlėta suknelė.


Eimantės naujas drabužių derinukas. Pagaliau, tavo straipsnių labai pasiilgome.



Šnekant apie drabužius ir dizainerius, negalima nepaminėti Julia Janus, man irgi labai patinka šie drabužiai. Daug nuotraukų ir pasakojimas apie studiją Enrikos bloge


Kotryna savo bloge pirmadienį rašė:
'Naują savaitę tinklaraštis pradeda kitaip: su nauja rubrika "Pirmadienio pasirinkimas", kurioje rasite ne detalią konkrečios priemonės apžvalgą, o kosmetikos stebuklą įkvėpimui pasisemti. Sutikite, kartais pakanka pamatyti kosmetinę priemonę, kad liktumėte įkvėpta naujų idėjų savo asmeniam įvaizdžiui susikurti. Kartais iki tobulo derinio tereikia nedidelės detalės. Tad pirmadienius atiduokime jiems - įkvėpimams.'
 manau būtent taip turi prasidėti kiekvienos iš mūsų pirmadienis. Plačiau jos bloge:


Patricija pasakoja apie savo naują plaukų spalvą. Atrodo gerai, bet man labiau patiktų jeigu būtų dviem tonais šviesesni. Tačiau tai skonio reikalas, reikia išbandyti įvairius atspalvius.




Milda rašė apie Organic Shop pienelį kūnui, tačiau aš mačiau tik nuostabų kavos puodelį ir labai gražu sausainį. Garbės žodžio, daugiau nieko. Nors kavinė yra visai šalia mano tėvų namo, aš ten neeinu, Bruknė neleidžia. ;-) Po apsilankymo ten labai pergyvena, nes kačių kvapas tikriausiai lieka ant drabužių.


Užtenka jau apie madą ir drabužius, juk mes dauguma grožio bloggeriai, todėl šnekame apie kosmetikos priemones. Jurgita išbandė Lavera veido kaukę, aš dar nesu bandžius Lavera produktus, dar tik rašau norų sąrašus kelionei, nes užsienyje šitie produktai kainuoja žymiai pigiau.


Aš pati susigundžiau išbandyti Saflora kosmetikos priemones, pasirodo, nežiūrint į nelabai gražius ir 'skanius' įpakavimus, priemonės tobulos. Man labiausiai patiko kūno aliejus, kuris atrodo kaip saldainiai. Modestos bloge atsiliepimas apie kitus Saflora produktus


Ingridos bloge atsiliepimas apie Korres muilą su medetkų ekstraktu, aš mačiau šiuos muilus, tačiau pagailėjau pinigų. Dabar manau, kad būtinai reikės išbandyti.



Juokais juokais, bet keturių spalvų essence palečių nebandžiau. Išbandžiau man atrodo viską, tačiau šitos paletės taip ir liko užmirštos. Greta pasakoja apie šių palečių pliusus ir minusas. Pasirodo, pliusų daugiau.



Juodosios plunksnos bloge geriausi mėnesio produktai. Seniai žiūriu į ORX plaukų priemones, paskaitau atsiliepimus, suprantu, kad neverta, nes produktai brangūs. Bet vistiek noriu.


Raudonos spalvos matiniai lūpų blizgiai šio sezono topas, o lęšiai atrodo nuostabiai. Aš net nežinau ko labiau noriu, lęšiu, arba tokio raudono blizgio. Tikriausiai ir to, ir to.

Tokia buvo mūsų grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,











SHARE:

1 komentaras

  1. Dėkui, kad vėl mane paminėjai. :) O dėl lęšių - per rugpjūtį tikrai planuoju parašyti išsamesnę apžvalgą, tad bus galimybė pažvelgti iš arčiau, nes išties ir man spalva labai patinka!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig