2015 m. rugpjūčio 7 d., penktadienis

Sleek Highlighting Palette Spindesio suteikiančių priemonių paletė


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien pasakosiu apie Sleek spindesio suteikiančių priemonių paletę. Aš ją nusipirkau seniai, tik dabar prisiminiau, kad būtent apie ją jums ir nepapasakojau. Vakar skaičiau straipsnį, kad naujas madingas veido kontūravimo būdas naudojant tik spindesio suteikiančias priemones be tamsios pudros. Manau būtent tam, ir sukurta Sleek paletė, nes keturios švytėjimo suteikiančios spalvos tikrai atgaivina ir suteikia veidui spindesio.




Gamintojo aprašymas:




Naujos kartos kosmetikos priemonė, skirta veido bruožams modeliuoti bei veido ir kūno odos spindesiui sukurti. Rinkinį sudaro keturios, visiems odos atspalviams pritaikytos spalvos – trys šilkinės-kreminės tekstūros ir viena biri. 
Priemonė ypač tinka skruostikauliams pabrėžti, akių kampučiams šviesinti, odai virš antakių ryškinti bei veido bruožų privalumams akcentuoti. 
Galli būti naudojama ir vietoj akių šešėlių.


Kaip naudoti:




Sudėtis:




Kaina: apie 20$

Įpakavimas:













Spalvos:






Mano nuomonė:



Šį kartą įpakavimas be gal gražus, tamsiai rudos spalvos futliaras, kur pasilieka visi antspaudai. Reikia pastoviai valyti, valyti ir dar kartą valyti. Nežinau apie ką galvoja kompanijos, darant būtent tokius įpakavimus, tai nėra praktiška, o po kurio laiko, ir gražu. Sleek kosmetikos įpakavimai, tai aplamai didelė bėda. Šešėlių paletes sunku atidaryti, jos matinės, tačiau pirštų antspaudai vistiek lieka. Žodžiu, viskas labai nepagalvotai.

Šnekant apie patį produktą, jis man be galo patiko. Viena paletė, o daug naudojimo galimybių - tai ir šešėliai, ir skaistalai, ir bronzantas ir spindesio suteikiančios priemonės. Tai 3 kreminės tektūros ir viena pudros konsistencijos. Spalvos ryškios, tačiau labai daug smulkių blizgučių, būtent taip pasiekiamas švytėjimo efektas. Blizgučiai matosi ant veido, todėl kiekvienos dienos veido kontūravimui tokios priemonės netinka, tik vakarinis arba proginis makiažas. Aš būtinai parodysiu jums makiažą naudojant būtent šias priemones, bet kiek vėliau.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig