2015 m. rugpjūčio 7 d., penktadienis

Rubelia plaukų šampūnas ir plaukų kaukė su Argano aliejumi


Šiandien dar vienas mano pasakojimas apie plaukų priežiūros priemones. Aš pastoviai išbandau ką nors naujo. Šį kartą į mano rankas pateko Rubelia plaukų šampūnas ir kaukė su Argano aliejumi skirtą sausiems ir pažietsiems plaukams. Man buvo be galo įdomu, ar produktai kurių vertė iki vieno euro verti dėmesio?

Gamintojo aprašymas:



Rubelia šampūnas su argano aliejumi Argan Oil


Švelnus šampūnas su argano aliejumi valo plaukus ir galvos odą, suteikia plaukams švelnumo ir gyvybingumo. Siekiant geresnio rezultato, rekomenduojama naudoti kartu su kauke.



Sudėtis:



Talpa: 200 ml.

Kaina: mažiau vieno euro

Konsistencija:





Rubelia plaukų kaukė su argano aliejumi






Sudėtis:



Talpa: 150 ml.

Kaina: iki vieno EUR


Konsistencija:





Mano nuomonė:

Galiu pasakyti, man patiko. Ne, super wow efekto tikrai nėra, tačiau plaukai tikrai atrodo gražiau, pamaitinti, lengviau šukuojami ir gražiau blizga. Manau priemonės tiks normaliems- sausiems plaukams.

 Iš pliusų: patogūs įpakavimas (kaukės įpakavimas minkštas, leidžia sunaudoti priemonė iki paskutinio lašo),  
Kvapas labai malonus, saldus, ant plaukų nelieka,
Priemonių konsistencijos labai malonios, šampūnas švelniai plauna plaukus, mažai pūtuoja, kaukė gerai pasiskirsto ant plaukų. Aš kaukė laukau apie dvidešimt minučių, efektas geresnis, negu nuplauti iš karto. 

Apibendrinat noriu pasakyti, jeigu būtų aklas testavimas, tikrai pagalvočiau, kad priemonių kaina žymiai aukštesnė. Apie 7-9 EUR už kiekvieną produktą. Ar rekomednuoju išbandyti? Tikrai taip, juk nieko neprarandate, o priemonės tikrai geros.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig