2015 m. rugpjūčio 27 d., ketvirtadienis

Beauty Talk vasaros pabaiga 2015.08.27



Šį kartą Beauty Talk Rubrikoje aš pasistengiau surinkti straipsnius apie vasarą ir madingiausias rudens tendencijas. Manau bus labai įdomu ir tiems kad dar džiaugiasi vasara, ir tiems, kas jau ruošiasi rudeniui, mokslo metams arba studijoms. Linkiu geros vasaros pabaigos, o mes su jumis susitiksime kitą savaitę, švęsime rudens pradžią.






Šiandien Beauty Talk rubriką noriu pradėti Ievos įrašu ir nuostabiu drabužių derinuku. Kiekvienos iš mūsų spintoje guli žalia/oranžinė/geltona/ rožinė suknelė. Pranešami geri orai, todėl šį savaitgalį traukiame ją iš spintos, ir einame į miestą,  pasidžiaugti saule ir paskutinėmis vasaros akimirkomis. Pažadat?


Nors jau liko tik leios vasaros dienos, prisiminimai dar liks su mumis ilgai. Avos nuotraukos tokios šiltos ir fainos, kad norisi viska mesti ir važiuoti su draugais prie ežero.





Absentta bloge atsiliepimas ir patarimai 'kaip patobulinti lūpų kontūrą'. Man labai patinka tokie straipsniai, ypač apie kosmetikos priemones, kurios yra užsakomos iš katalogo. Būtent bloggerių pagalba galima pamatyti tikrąjį atspalvį ir įvertinti, reikalingas ir ar vertas produktas dėmesio.




Milda gavo siuntinuką iš www.iherb.com parduotuvės. Man kažkaip nedrąsu kol kas ten užsakinėti, nes toks didelis produktų ir grožio priemonių pasirinkimas, tad nežinai ko nori. Visi gamintojai ir produktai nematyti ir negirdėti, todėl kol kas pasuoju.


Juditos bloge atsiliepimas apie Missha porų valymo priemonę su guminiu šepečiu viršuje. Atrodo labai įspūdingai, aplamai, man Korėjietiškos kosmetikos veido priežiūros priemonės labai patinka. Visą vakarą žiūrėjau filmukus apie stebuklingą Etude House pudros teptuką, būtinai nusipirksiu ir parodysiu Jums. O apie Missha gelį plačiau skaitome Juditos bloge


Paslapčių dėžutės - tai nuostabus atradimas, malonus siurprizo laukimas, išpakavimas, žodiu, man tai be galo patinka. Modestos bloge atsiliepimas apie Ambroozija grožio dėžutę, turiu tik vieną klausimą: ar visos dėžutės skirtingos, ar vienodo tūrinio (nežiūrint į kainą)


Aš nesu natūralių ir organinių kosmetikos priemonių gerbėja ir mylėtoja, taip, natūralios priemonės man irgi labai patinka, tačiau ir paprastų aš atsisakyti negaliu. Žaviuosi merginomis ir Apie Grožį blogu, nes bloggerės sugeba išlaikyti savo blogo tematiką, rašo tik apie natūralius produktus ir atranda net 'geros' sudėties nagų lakus. Kelis Avril nagų lakus aš irgi turiu, kokybė labai gera, o jeigu sudėtis 'draugiška', tai kodėl gi ne?


Paakių kremą naudoti yra privaloma, nes paakių odą sensta žymiai greičiau. Kur atsiranda pirmos raukšlės? Teisingai, paakių zonoje. Kotryna pasakoja apie L'Occitane paakių gelį, kuris tinka ne tik merginoms, bet ir vaikinams. Aš tikrai "už' daugiafunkcines priemones.


Gretos bloge atsiliepimas apie Dove plaukų kaukę, mano vonioje yra net keli Dove produktai, tačiau mano plaukams labiausiai patinka Dove Pure Care Oil plaukų linija.


Kvepalai - tai sielos veidrodis, charakretio ir nuotaikos išsireiškimas. Salomėja pasakoja apie savo mėgstamus Disel kvepalus, tiesą sakant, niekada neatkreipdavau dėmesio į juos, bet dabar būtinai susipažinsiu su kvapu.




Rekomenduoju perskaityti Karolinos įrašą bloge apie tai, kodėl sensta mūsų oda.


Praktiški Indrės patarimai kaip sutvarkyti ir pagražinti nuotraukas. Manau tokios žinios ir praktika praverčia ne tik bloggeriams.



Patricija dalinasi savo rudens planais, norimų pirkinių sąrašu ir tikslais. Man irgi reikia parašytiau ką nors panašaus, nes be planų ir tikslų gyventi labai sunku. O Jus jau sudarėte darbų sąrašą rudeniui?


O štai ir Enrikos drabužių norų sąrašas. Įrašau pas save: Aldo Nude spalvos aukštakulniai ir juoda odinė striukė (o gal raudoną ar bordo?)



Beauty Vibes blogas jau ruošiasi studijoms, jos kolažai superiniai. Man labai patiko. Tiesą sakant, mano mėgstama studijų dalis buvo pirkti sąsiuvinius, aš ir dabar juos perku, tik nenaudoju. 



Gėlėtos kosmetinės bloge naujos rudens/žiemos nagų lakavimo tendencijos. Įdomiai, gražiai ir neįprastai.






O šią vasarą su Jumis praleido ir džiugino naujais įrašais:








SHARE:

3 komentarai

  1. Anonimiškas2015-08-27 13:46

    Ačiū tau, kad vis užsuki į mano blogą, kiekvieną savaitę vis užsuku pažiūrėti, kas naujo blogerių pasaulyje. Šis įrašas visada būna mano mėgstamiausias, o dar kai ir savo nuorodą pamatai, išvis širdelę paglosto :) Tas ruduo mane taip vilioja :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man labai malonu skaityti jūsų blogus, visada atrandu ką nors įdomaus ;-)

      Panaikinti
  2. Šaunuolė, aš savo spintos niekaip negaliu sutvarkyti, nes labai trūksta vietos. Drabužių ir kosmetikos vis daugėja, o spinta ne guminė. Linkiu tau atrasti savo stilių, tu labai graži, o gėlėtos suknelės tau labai tinka ;-)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig