2015 m. rugpjūčio 10 d., pirmadienis

Kosmetinė su savimi


Aš labai daug dėmesio skiriu pasiruošti kelionei. Nežinau kodėl, bet esu toks žmogus, kuriam be galo svarbus planavimas. Kosmetinėje irgi turi būti tvarka. Su savimi visada imu pačius reikalingiausius produktus ir kosmetikos priemones, nes niekada nežinai, kas bus po deginimosi prie jūros. Ar vakariene ar nuvažiavimas iki Rygos, ar teatras, ar vandens parkas.  Todėl reikia pasiruošti viskam.



Pradėsime nuo veido priežiūros priemonių:


Zepter veido priežiūros priemonės užkariavo mano širdį, ir nežiūrint į tai, kad pienelio ir tonizuojančio losjono buteliukai be galo dideli, aš vistiek juo pasiėmiau su savimi. Taip pat keli mėginukai kremo. Nors čia sutaupiau vietos.

Batiste sausas šampūnas plaukams atgaivinti. Pasiėmiau patį mažiausią buteliuką. Kvapas citrininis, tačiau labai gerai susitvarko su savo užduotimi. Plaukai po naudojimo žymiai gaivesni ir atrodo gražiai.

Aš niekada neimu su savimi į trumpas keliones šampūnų, dušo gelių ir pan, stengiuosi pasirinkti geresnį viešbutį, ten dažniausiai tokios priemonės jau yra.


Pasirenkant dekoratyvinę kosmetiką su savimi rinkosi tik geriausius produktus, kiek šešėlių palečių beturėčiau, visada imu su savimi Urban Decay šešėlius. Didelis veidrodis, milžiniškas spalvų pasirinkimas ir galimų makiažų įvairovė padaro savo, o su esančiu įpakavime teptuku patogu daryti bet kokio sudėtingumo makiažą. Žodžiu, paletė verta savo kainos.

Kreminė pudra  - Revlon ColorStay ir maskavimo priemonė iš MAC, puikiai atrodo, naudojat jas mano veidas atrodo tobulai. Būtinai makiažą reikia užtvirtinti su kompaktine pudra, mano mėgstamiausia irgi MAC. Šnekant apie MAC kosmetiką, galiu pasakyti, kad jos vis daugiau ir daugiau mano kosmetinėje. Ne tik dėl to, kad gaunu testavimui, labai daug perku ir pati. Šį kartą iš testuojamų priemonių į kosmetinę pateko MAC pieštukas, kurį galima naudoti kaip lūpų dažus ir skaistalus, MAC blakstienų tušas (apie jį jau papasakosiu labai greitai).

Be antakių gelio iš Ingot jau nebe įsivaizduoju savo gyvenimo. Tobula priemonė, kurią rekomenduoju išbandyti kiekvienam.

L'oreal Skokissime mano mėgstamiausias juodos spalvos pieštukas - šešėliai, su juo padaryti makiažai atrodo tobulai. Jo kaina nėra labai didelė, o spalvų pasirinkimas stebina, būtinai susipirksiu dar pilkos spalvos variantą.

Make Up Factory kosmetika skirta ir profesionalams, ir paprastiems žmonėms. Jeigu manęs paklaustų apie šios firmos mėgstamiausią produktą - tai būtų bronzinė pudra. Jeigu dar neišbandėte, rekomenduoju atkreipti dėmesį. Idealiai tinka tiek veido kontūravimui, tiek kaip bronzinę pudrą naudojant ant viso veido. 

Dar viena testuojama priemonė - Make Up Factory lūpų dažai, labai patiko spalva. Nuotraukos jas padarytos, beliko tik parašyti atsiliepimą.

Jums tikriausiai atrodo, kam tiek daug produktų? Aš tiesiog noriu būti užtikrinta, kad bet kur eičiau, mano makiažas atrodys tobulai.






SHARE:

3 komentarai

  1. Through this we r yeah read over those yeah okay good sounding okay so let us know what you guys think about do you know if i've been shown to you want to Alpha XTRM focus on something different as if you want to have a specific specially programmed to do something with this I remember that you have a week programs to yeah we have I'm programs both.

    http://eyebornfacts.org/alpha-xtrm/

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas2015-08-11 10:40

    Visada darai ta pacia klaida: ne rinkosi, o renkuosi!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ar tikrai jau tai labai reikalinga imtis į vandens parką?:)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig